hola

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar ahir dimecres 20 de juliol en l’acte de celebració del 25è aniversari de la Central Integral de Mercaderies (CIM) Vallès, que va tenir lloc al Castell de Mogoda del nostre municipi. L’alcaldessa va felicitar Cimalsa per l’aniversari i va destacar que la central va ser “pionera en el desenvolpament de la logística al nostre país i hem de recordar com la logística, el transport de matèries primeres, de mercaderies i productes en general, va ser cabdal per superar la crisi sanitària provocada per la pandèmia global de la Covid-19”. Isabel Garcia va detallar “els nous reptes en els que coindim i podem col·laborar” com són contribuir a la intermodalitat i la descarbonització del sector la logística, l’electrificació de les flotesde la logística i utilitzar la tecnologia per aconseguir més eficiència, entre d’altres.

També van prendre part en aquest acte, el president i conseller delegat de Cimalsa, Enric Ticó; el president de la Supracomunitat de propietats de la CIM Vallès, Marcos Prieto; i el secretari general del Departament de la Vicipresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Ricard Font.

Durant la trobada, Enric Ticó va anunciar que “des de Cimalsa, analitzarem la demanda potencial de l’ús del transport intermodal a la CIM Vallès, tenint en compte l’origen i el destí dels trànsits actuals i la situació de les infraestructures per, si s’escau, posar en servei una terminal intermodal en clau ferroviària”.

La CIM Vallès va entrar en funcionament l’any 1997 com a gran plataforma logística i disposa d’una superfície de més de 270.000 m2 en un recinte tancat. Amb més de 3.000 llocs de treball, la CIM Vallès acull més de 60 empreses i gestiona, aproximadament, 13,1 milions de tones de mercaderies cada any, segons ha informat Cimalsa.

La CIM Vallès va ser promoguda per l’empresa pública de la Generalitat Cimalsa amb l’objectiu d’oferir un espai amb condicions òptimes d’ubicació i servei per a les empreses de transport de mercaderies per carretera. Les propietats de la CIM estan constituïdes en una Supracomunitat.

Foto: L'alcaldessa Isabel Garcia i el regidor de Desenvolupament Loca, Sergi Hernández,l van assistir a l'aniversari de la CIM Vallès / Cimalsa

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços
19 febrer 2024 09:44 - RedaccióL'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha endegat el programa d’assessoraments [ ... ]

L'atur s'incrementa a Santa Perpètua l'1% al gener però es redueix en 120 persones en el darrer any
15 febrer 2024 12:12 - RedaccióL'atur s'incrementa a Santa Perpètua l'1% al gener però es redueix en 120 persones en el darrer any

El gener ha finalitzat amb 1.244 persones desocupades a Santa Perpètua, segons dades de l’Infoatur [ ... ]

Més de 120 persones han trobat feina amb la Borsa de Treball
07 febrer 2024 14:16 - RedaccióMés de 120 persones han trobat feina amb la Borsa de Treball

La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va permetre la cobertura de 142 llocs [ ... ]