hola

El Club de la Feina ha dut a terme durant aquesta primera meitat de l’any 14 sessions grupals d’acollida Club Actiu que han permès l’accés a noves persones usuàries a l’espai. Aquestes sessions informatives es realitzen periòdicament amb l’objectiu d’explicar el funcionament del club i tenir accés lliure a l’espai.

A més, segons expliquen des de la Regidoria de Desenvolupament Local, “el Club de la Feina ha atès a un total de 82 persones i ha registrat un total de 424 visites de persones usuàries que han fet ús d’algun dels recursos que s’ofereixen en el Club o han fet alguna consulta al personal tècnic”. La mitjana d’assistència per persona ha estat de 5 visites durant aquest primer semestre. L’espai de recerca activa de feina està ubicat a la primera planta de la Granja Soldevila i és un espai on la ciutadania usuària de Desenvolupament Local pot anar i utilitzar recursos i materials necessaris per a la recerca de feina.

L’espai disposa d’ordinadors amb connexió a internet, telèfon i recursos formatius i laborals. Alhora, a les instal·lacions del club també es compta amb el suport d’una tècnica que guia a les persones usuàries en el procés i les ajuda a treure el màxim profit de les eines disponibles. El Club de la Feina també té presència al món virtual gràcies a la plataforma Netclub. Tal com expliquen des de la Regidoria de Desenvolupament Local, aquest “és un espai en línia d’orientació professional que posa a disposició de la ciutadania la informació i recursos d’orientació, formació i ocupacionals més útils per a les persones que volen millorar la seva situació laboral”.

Al mes d’abril, un cop es van suprimir les mesures de prevenció sanitària d’assistència amb cita prèvia, l’accés al Club de la Feina va tornar a ser lliure en horari de dilluns a dijous de 9 a 12 h.

Si estàs interessat/ada a assistir al Club, pots sol·licitar més informació a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local o bé trucant al 93 544 61 63 o enviant un correu electrònic a orientaciolaboral@staperpetua.cat. A més, també es pot emplenar el formulari que trobareu disponible a la plataforma online Netclub.


Foto:El Club de la Feina està ubicat a les dependències de la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur
08 Jun 2023 13:52 - RedaccióSanta Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb un total de 1.205 persones en situació d’atur a Santa Perpètua de Mogoda. [ ... ]

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]