hola

La Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 ha mantingut una reunió de treball amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. Durant la trobada, els membres de l’Executiva han tingut l’oportunitat d’explicar els projectes que l’Associació té en marxa per aportar a la consolidació, el creixement i la promoció de l’eix de la B30 com a pol econòmic i industrial del sud d’Europa.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, membre de la comissió executiva de la B-30 va participar a la trobada i ha explicat que va servir "per trobar punts i sinergies de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya". L'edil ha destacat que durant la reunió va haver molta coincidència entre els objectius del departament d'Empresa i l'Associació.

El titular d’Empresa i Treball ha destacat que “el Departament té com a objectiu prioritari la reindustrialització del país, com a motor dels canvis socials i del model productiu necessaris”, segons ha explicat l'associació en un comunicat. En aquest mateix sentit Torrent ha posat "en valor el Pacte Nacional per la Indústria 2022-2025 com a pilar central d’aquesta estratègia” i ha destacat “l’àmbit de la B30 com un element territorial clau en aquests canvis que volem impulsar”.

Josep Monràs , president d‘Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès, ha destacat que l’Associació “ha proposat a la Conselleria una cooperació institucional pel desplegament territorial de la política industrial del país, alienant sinergies i treballar conjuntament les propostes del Pacte per la Indústria”.

Durant la reunió s’han exposat les accions que està desenvolupant actualment l’entitat i que coincideixen plenament amb els àmbits temàtics que estructuren el nou Pacte com són la Xarxa d’Acció Circular de la B30 en l’àmbit de la Sostenibilitat, energia i economia circular; la iniciativa Hub B30 per promoure la innovació oberta; el futur Mapa formatiu de la B30 en l’àmbit del capital humà, ocupació industrial i formació; i finalment les accions fetes en la priorització d’actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat del corredor de la B-30.

L’Àmbit B30 és una associació formada per 54 organitzacions entre empreses, centres de recerca, universitats, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals  i  governs de 23 municipis del Vallès Occidental, Vallès Oriental  i  Baix  Llobregat, que  comparteixen una mateixa voluntat d’actuar de forma col·lectiva per potenciar i impulsar tota la zona industrial i tecnològica de l’eix de la B-30.


Foto: La comissió executiva de la B-30 amb el conseller / Àmbit B-30

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30
23 Set 2022 14:17 - RedaccióTret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30

El Mapa Formatiu de la B30 i l’actualització de la priorització d’actuacions en infraestructures [ ... ]

El projecte DOT es torna a posar en marxa aquest mes de setembre
21 Set 2022 11:36 - RedaccióEl projecte DOT es torna a posar en marxa aquest mes de setembre

La Regidoria de Desenvolupament Local ha endegat una nova edició del programa DOT: Dispositiu d’Orientació [ ... ]

Amazon anuncia que no obrirà el centre logístic del polígon de Ca n’Oller
20 Set 2022 12:52 - RedaccióAmazon anuncia que no obrirà el centre logístic del polígon de Ca n’Oller

L’empresa Amazon ha anunciat en una carta a l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, [ ... ]