hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de febrer amb un total de 1.400 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat. Són 49 persones més que el mes anterior, el que suposa un augment del 3,6%. D’aquesta manera, el municipi encadena dos mesos consecutius de creixement de l’atur, però aquest darrer més l’augment ha estat més intens. Segons informa l’Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, l’increment intermensual s’ha produït en el col·lectiu masculí, la població menor de 30 anys i els perfils amb una menor formació acadèmica. Per grups d’ocupació l’atur ha crescut més entre els perfils administratius i els treballadors no qualificats.

Sobre el balanç interanual, l’Observatori afirma que al febrer hi havia 308 persones aturades menys que al mateix període de 2021. Això es tradueix en un 18% menys de desocupats que al febrer de 2021.

En acabar el mes de febrer la xifra de persones demandants d’ocupació a Santa Perpètua se situava en 1.915, el que es tradueix respecte a l’any anterior en una davallada del 58,8% amb un saldo de 2.730 demandants menys. Dins d’aquest grup l’Observatori estima que hi ha unes 180 persones que es troben en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO).

L’Observatori de Desenvolupament Local detalla a l’informe que en l’actualitat la taxa d’atur del municipi se situa en l’11,19%.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El servei de Reempresa presenta un nou cas d’èxit de traspàs al municipi
28 Set 2022 14:35 - RedaccióEl servei de Reempresa presenta un nou cas d’èxit de traspàs al municipi

El punt local de Reempresa del servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa [ ... ]

Santa Perpètua traspassa la presidència de l’AMERC a Caldes de Montbui
26 Set 2022 13:51 - RedaccióSanta Perpètua traspassa la presidència de l’AMERC a Caldes de Montbui

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha donat el relleu de la presidència de l'Associació de Municipis [ ... ]

Tret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30
23 Set 2022 14:17 - RedaccióTret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30

El Mapa Formatiu de la B30 i l’actualització de la priorització d’actuacions en infraestructures [ ... ]