hola

El director general del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Juan José Torres, va visitar ahir dijous el Centre de Desenvolupament Local, el CREVE i l'Espai SPMakers entre d'altres serveis municipals. El director va conèixer de primera mà el projecte de desenvolupament que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Durant la reunió l'alcaldessa Isabel Garcia va reclamar "polítiques consorciades amb el SOC i que tingui en compte el territori". A més, es va mostrar satisfeta per les coincidències amb el director del SOC i la seva aposta de col·laboració amb contractes programa.

Torres va recordar que una de les prioritats del SOC és acompanyar i ajudar en el desenvolupament de les polítiques actives d'ocupació. A més va manifestar la intenció del servei de continuar col·laborant amb l'Ajuntament amb programes com Treballs als barris que anualment subvenciona. En aquest sentit va explicar que cal anar a un model d'ajuts en estratègies de llarg recorregut. Per últim, va expressar que l'Ajuntament de Santa Perpètua "porta una llarga trajectòria en el desenvolupament de polítiques actives d'ocupació" i va destacar les instal·lacions que disposa la Regidoria de Desenvolupament Local per a la formació i el foment de l'ocupació.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va informar que en un primer moment havien demanat la reunió amb el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.


Foto: El director del SOC va visitar el Servei de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]