hola

La Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua endega aquest trimestre noves accions del dispositiu Engega'tLand 2021. L'edició actual, que es perllongarà fins al mes d'octubre del 2022, continua amb dues formacions sobre la creació i l'edició de vídeo i el disseny 3D.

Els dies 18 i 25 de febrer es durà a terme la càpsula Crea i edita els teus vídeos per a la xarxa amb el mòbil, en format presencial i que tindrà una durada de 8 hores. Del 21 de març al 8 d'abril es realitzarà el curs Eines pel disseny 3D: introducció a SolidWorks, una formació també presencial i de 60 hores. Segons explica el departament municipal les accions són gratuïtes, de matins i l'objectiu és que les persones participants treballin "la millora de les competències informàtiques i de noves tecnologies per adequar-les a les demandes emergents del mercat de treball".

Les persones que estiguin interessades en aquests monogràfics o en la resta d'accions del dispositiu Engega'tLand 2021 poden adreçar-se a la recepció de Desenvolupament Local i omplir el full d'inscripció a la borsa de treball en cas de no estar inscrites. Així, se'ls convocarà a una sessió informativa o a una entrevista d'acollida, segons informa la Regidoria de Desenvolupament Local. Per demanar més informació també poden trucar al telèfon 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a l'adreça perezmr@staperpetua.cat.

Aquest dispositiu, cofinançat per la Diputació de Barcelona, s'adreça a joves del municipi d'entre 16 i 29 anys que es troben aturats o treballen i busquen una millora de feina i/o formar-se. D'aquesta manera, s'ofereix a la població jove de Santa Perpètua de Mogoda coneixements per millorar les seves capacitats, habilitats i actituds indispensables en l'actual mercat laboral. Les accions formatives són gratuïtes i s'adapten a les diferents situacions que es poden donar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

 

Foto: Una de les sessions del dispositiu celebrada a l’octubre / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]