hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de desembre amb 1.317 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, 14 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada d'1,1%. Amb la darrera variació, el municipi encadena nou mesos consecutius de reducció de l'atur. Segons informa l'Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, aquesta dinàmica de baixada de l'atur s'està mantenint a causa de la contractació de la campanya de Nadal i la reactivació econòmica que s'ha accentuat aquest 2021.

L'atur intermensual ha disminuït més concretament en les dones, la població jove i els perfils amb més formació, especialment en les persones amb una titulació universitària. L'atur també cau en major grau en les persones provinents del sector industrial i la construcció. Sobre el balanç interanual, l'Observatori afirma que al desembre hi havia 321 persones aturades menys que al mateix període del 2020. "Es tracta de la baixada més forta, en termes relatius, des de l'any 2005 i el volum de desocupació se situa per sota dels valors de l'any 2008", explica la Regidoria.

En acabar el mes de desembre la xifra de persones demandants d'ocupació a Santa Perpètua se situava en 1.900, el que significa una davallada de 58,1% respecte al mes equivalent de l'any 2020. Dins d'aquest grup l'Observatori estima que hi ha unes 240 persones que es troben en situació d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).


Foto: Imatge d'arxiu del taullel d'ofertes de treball del Centre de Desenvolupament Local / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els deu equips de la novena edició de l’ElectroCatFP escalfen motors demà amb els entrenaments lliures
12 Maig 2022 13:09 - RedaccióEls deu equips de la novena edició de l’ElectroCatFP escalfen motors demà amb els entrenaments lliures

Els deu equips participants a la novena edició de l’ElectroCatFP ja estan acabant d’enllestir els [ ... ]

Santa Perpètua registra tres EROs durant el primer trimestre de l'any que afecten 279 treballadors
11 Maig 2022 11:20 - RedaccióSanta Perpètua registra tres EROs durant el primer trimestre de l'any que afecten 279 treballadors

Santa Perpètua va registrar durant el primer trimestre de l’any tres Expedients de Regulació d’Ocupació [ ... ]

L’Ajuntament posa en marxa el programa d’Agents digitals
11 Maig 2022 11:18 - RedaccióL’Ajuntament posa en marxa el programa d’Agents digitals

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda endega el Programa d’Agents Digitals. El Consistori ha contractat [ ... ]