hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de desembre amb 1.317 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, 14 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada d'1,1%. Amb la darrera variació, el municipi encadena nou mesos consecutius de reducció de l'atur. Segons informa l'Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, aquesta dinàmica de baixada de l'atur s'està mantenint a causa de la contractació de la campanya de Nadal i la reactivació econòmica que s'ha accentuat aquest 2021.

L'atur intermensual ha disminuït més concretament en les dones, la població jove i els perfils amb més formació, especialment en les persones amb una titulació universitària. L'atur també cau en major grau en les persones provinents del sector industrial i la construcció. Sobre el balanç interanual, l'Observatori afirma que al desembre hi havia 321 persones aturades menys que al mateix període del 2020. "Es tracta de la baixada més forta, en termes relatius, des de l'any 2005 i el volum de desocupació se situa per sota dels valors de l'any 2008", explica la Regidoria.

En acabar el mes de desembre la xifra de persones demandants d'ocupació a Santa Perpètua se situava en 1.900, el que significa una davallada de 58,1% respecte al mes equivalent de l'any 2020. Dins d'aquest grup l'Observatori estima que hi ha unes 240 persones que es troben en situació d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).


Foto: Imatge d'arxiu del taullel d'ofertes de treball del Centre de Desenvolupament Local / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]