hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de novembre amb un total de 1.331 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, 18 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada de l'1,3%. Amb la darrera variació, el municipi encadena vuit mesos consecutius de reducció de l'atur.

Segons informa l'Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, amb aquesta variació el volum de persones aturades a Santa Perpètua es troba per sota dels nivells de l'any 2018. Tal com explica l'organisme, al novembre l'atur es redueix per l'augment de la demanda d'ocupació per afrontar les campanyes comercials del mes i l'època de Nadal.

L'atur intermensual ha disminuït en tots els perfils, però més concretament en els homes, la població jove i les persones amb més formació.

Sobre el balanç interanual, l'Observatori afirma que al novembre hi ha 250 persones aturades menys que al mateix període del 2020. Això es tradueix en un 15,8% menys de desocupats que al novembre de l'any passat.

En acabar el mes de novembre la xifra de persones demandants d'ocupació a Santa Perpètua se situava en 2.016, el que significa una davallada de 55,1% respecte al mes equivalent de l'any 2020. Dins d'aquest grup l'Observatori estima que hi ha unes 340 persones que es troben en situació d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).

 

Foto: Desenvolupament Local estima que al municipi hi ha 340 persones en ERTO / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els deu equips de la novena edició de l’ElectroCatFP escalfen motors demà amb els entrenaments lliures
12 Maig 2022 13:09 - RedaccióEls deu equips de la novena edició de l’ElectroCatFP escalfen motors demà amb els entrenaments lliures

Els deu equips participants a la novena edició de l’ElectroCatFP ja estan acabant d’enllestir els [ ... ]

Santa Perpètua registra tres EROs durant el primer trimestre de l'any que afecten 279 treballadors
11 Maig 2022 11:20 - RedaccióSanta Perpètua registra tres EROs durant el primer trimestre de l'any que afecten 279 treballadors

Santa Perpètua va registrar durant el primer trimestre de l’any tres Expedients de Regulació d’Ocupació [ ... ]

L’Ajuntament posa en marxa el programa d’Agents digitals
11 Maig 2022 11:18 - RedaccióL’Ajuntament posa en marxa el programa d’Agents digitals

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda endega el Programa d’Agents Digitals. El Consistori ha contractat [ ... ]