hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de novembre amb un total de 1.331 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, 18 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada de l'1,3%. Amb la darrera variació, el municipi encadena vuit mesos consecutius de reducció de l'atur.

Segons informa l'Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, amb aquesta variació el volum de persones aturades a Santa Perpètua es troba per sota dels nivells de l'any 2018. Tal com explica l'organisme, al novembre l'atur es redueix per l'augment de la demanda d'ocupació per afrontar les campanyes comercials del mes i l'època de Nadal.

L'atur intermensual ha disminuït en tots els perfils, però més concretament en els homes, la població jove i les persones amb més formació.

Sobre el balanç interanual, l'Observatori afirma que al novembre hi ha 250 persones aturades menys que al mateix període del 2020. Això es tradueix en un 15,8% menys de desocupats que al novembre de l'any passat.

En acabar el mes de novembre la xifra de persones demandants d'ocupació a Santa Perpètua se situava en 2.016, el que significa una davallada de 55,1% respecte al mes equivalent de l'any 2020. Dins d'aquest grup l'Observatori estima que hi ha unes 340 persones que es troben en situació d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).

 

Foto: Desenvolupament Local estima que al municipi hi ha 340 persones en ERTO / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]

Nou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal
26 Maig 2023 10:06 - RedaccióNou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal

El Recinte Firal de Santa Perpètua acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, [ ... ]