hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de novembre amb un total de 1.331 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, 18 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada de l'1,3%. Amb la darrera variació, el municipi encadena vuit mesos consecutius de reducció de l'atur.

Segons informa l'Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, amb aquesta variació el volum de persones aturades a Santa Perpètua es troba per sota dels nivells de l'any 2018. Tal com explica l'organisme, al novembre l'atur es redueix per l'augment de la demanda d'ocupació per afrontar les campanyes comercials del mes i l'època de Nadal.

L'atur intermensual ha disminuït en tots els perfils, però més concretament en els homes, la població jove i les persones amb més formació.

Sobre el balanç interanual, l'Observatori afirma que al novembre hi ha 250 persones aturades menys que al mateix període del 2020. Això es tradueix en un 15,8% menys de desocupats que al novembre de l'any passat.

En acabar el mes de novembre la xifra de persones demandants d'ocupació a Santa Perpètua se situava en 2.016, el que significa una davallada de 55,1% respecte al mes equivalent de l'any 2020. Dins d'aquest grup l'Observatori estima que hi ha unes 340 persones que es troben en situació d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).

 

Foto: Desenvolupament Local estima que al municipi hi ha 340 persones en ERTO / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços
19 febrer 2024 09:44 - RedaccióL'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha endegat el programa d’assessoraments [ ... ]

L'atur s'incrementa a Santa Perpètua l'1% al gener però es redueix en 120 persones en el darrer any
15 febrer 2024 12:12 - RedaccióL'atur s'incrementa a Santa Perpètua l'1% al gener però es redueix en 120 persones en el darrer any

El gener ha finalitzat amb 1.244 persones desocupades a Santa Perpètua, segons dades de l’Infoatur [ ... ]

Més de 120 persones han trobat feina amb la Borsa de Treball
07 febrer 2024 14:16 - RedaccióMés de 120 persones han trobat feina amb la Borsa de Treball

La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va permetre la cobertura de 142 llocs [ ... ]