hola

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col·laboració amb els ajuntaments de la seva demarcació, entre ells el de Santa Perpètua, organitza el 52è concurs d’aparadors de Nadal i la vuitena edició de la millor campanya nadalenca en xarxes socials del territori. L'Associació de Comerciants i el Mercat Municipal de Santa Perpètua també col·laboren en el certamen. Pel que fa a la convocatòria de la Cambra, els guardons que atorgaran seran un primer premi de 500 euros i un segon de 200. El tercer consistirà en una matrícula gratuïta als cursos que organitza la pròpia Cambra. Per la seva banda, el premi local està dotat amb 500 euros. Les inscripcions per participar al concurs d'aparadors està oberta fins el 3 de desembre. A Santa Perpètua els punts d'inscripció són l'edifici del Centre de Desenvolupament Local i l'Associació de Comerciants “Els Comerciants” ecomerciants@gmail.com Tel.: 663221983 .

El jurat tornarà a visitar presencialment els aparadors entre el 9 i el 20 de desembre. La temàtica ha de girar entorn a la festivitat nadalenca. Els establiments que no tinguin els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita, no seran considerats per a la concessió dels premis.

D'altra banda, la millor campanya a les xarxes socials d’establiments de comerç de proximitat es premiarà també amb una matrícula gratuïta als cursos de la Cambra. Els participants hauran d’enviar, abans del 11 de gener, per e-mail, una memòria explicativa de la campanya, així com adjuntar les mètriques dels resultats de la campanya i els enllaços corresponents. La campanya ha d’estar activa dins del període de la campanya de Nadal (entre 1 de desembre i 5 de gener) i ha de ser d'establiment físic a la demarcació de la Cambra ja que no s’admetran candidatures d’empreses dedicades exclusivament a la venda on-line.


Foto: Imatge d'arxiu del premi  local de 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millores a Can Folguera amb Treball als barris
20 Jun 2024 13:40 - RedaccióMillores a Can Folguera amb Treball als barris

  Les persones participants dels programes d’ocupació de Treball als barris continuen les intervencions [ ... ]

El servei municipal d’emprenedoria ofereix acompanyament a les persones cap a l’èxit
19 Jun 2024 12:25 - RedaccióEl servei municipal d’emprenedoria ofereix acompanyament a les persones cap a l’èxit

El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda es dedica a impulsar el talent [ ... ]

Inscripcions obertes per a un taller per a joves de cerca activa de feina
14 Jun 2024 14:18 - RedaccióInscripcions obertes per a un taller per a joves de cerca activa de feina

El Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ) organitza a Santa Perpètua el taller Tot el que [ ... ]