hola

Santa Perpètua acollirà avui la jornada de networking Compartim reptes i solucions adreçada al personal directiu i responsables de les empreses dels 32 polígons industrials de l’Eix de la Riera de Caldes. Unes 25 empreses s'han inscrit a l'activitat que té per objectius potenciar la relació amb empreses de diferents polígons; conèixer propostes de millora en l’àmbit de la mobilitat i consum energètic als polígons de l’eix econòmic de la Riera de Caldes; establir noves sinergies empresarials, col·laboracions i cooperacions amb empreses de l'entorn; i obrir canals directes de comunicació entre les empreses i l’administració pública local.

Durant l'acte es presentarà la diagnosi feta als polígons de la riera de Caldes i els reptes i propostes de millora. Les quatre empreses implicades en l'elaboració de la diagnosi faran una presentació. Així CINESI aportarà la informació extreta sobre La mobilitat als polígons de la Riera de Caldes; Solucions Geogràfiques farà una proposta d’un Pla de Senyalització Orientativa interurbana; Aiguasol exposarà les dades aconseguides sobre el consum energètic industrial i logístic als polígons; i Sud Renovables presentarà el potencial fotovoltaic als polígons de la Riera de Caldes.

La segona part de la jornada serà un espai de debat i d’intercanvi de reflexions sobre la mobilitat, la transició energètica, la indústria 4.0 i la digitalització i l’atracció i retenció del talent.

La jornada, que es desenvoluparà a l'Espai 1 de La Granja Espai Cultural, està organitzada per l’Ajuntament de Santa Perpètua i l’Associació de Municipis de l’Eix la Riera de Caldes (AMERC) i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El regidor de Desenvolupament Local, Habitatge, i Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández presentarà la jornada, mentre que l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, clourà l'acte.


Foto: Zona industrial de Santa Perpètua i Palau-solià / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]