hola

La diputada Presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona,Eva Menor, ha posat en valor la capacitat d'innovació de les administracions locals amb projectes que generaran oportunitats de creixement econòmic i de generació d'ocupació i ha destacat els programes de mobilitat sostenible i d'Indústria 4.0 que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua a través de l'AMERC (Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes). La diputada i la gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, Trinidad Molina, van visitar ahir les instal·lacions de Desenvolupament Local, del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) i de l’espai SPMakers de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La delegació provincial va mantenir una reunió de treball amb l'alcaldessa, Isabel Garcia; el regidor de Desenvolupament Local, Transició Energètica i Canvi Climàtic, Sergi Hernández, el segon tinent d'alcaldia, Pere García i la cap de Serveis de Desenvolupament Local i Comerç, Teresa Argelés.

La diputada va manifestar que "una de les nostres obligacions és copsar la realitat i la millor manera de poder resoldre els problemes dels territoris es conèixer aquests problemes i les potencialitats dels municipis" i va afirmar que "l'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant molt bé sectors estratègics de la nova economia com la mobilitat sostenible i la Industria 4.0". Menor també va destacar el liderat "generós" de Santa Perpètua al capdavant de l'AMERC que posa de relleu que la col·laboració interadministrativa entre ajuntaments afavoreix el desenvolupament econòmic. Per últim, va manifestar que la Diputació continuarà col·laborant amb l'Ajuntament i va ressaltar que les administracions locals estan preparades per afrontar els reptes de futur.

El regidor de Desenvolupament Local, Transició Energètica i Canvi Climàtic, Sergi Hernández, ha informat que durant la reunió de treball amb la diputació van coincidir en impulsar polítiques per transformar l'ensenyament i adaptar-lo a les noves polítiques de mitigació del canvi climàtic que es desenvolupen en molts sectors com és el cas de la mobilitat elèctrica.


Foto: Visita institucional de la Diputació al CREVE / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur
08 Jun 2023 13:52 - RedaccióSanta Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb un total de 1.205 persones en situació d’atur a Santa Perpètua de Mogoda. [ ... ]

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]