hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha organitzat la Jornada de Gestió Intel·ligent i Sostenible de Flotes en el marc de l'AMERC. La sessió, enfocada a les empreses, s'ha dut a terme ara coincidint amb la convocatòria del programa MOVES lll. L'objectiu ha estat incentivar la compra de vehicles elèctrics i de la infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics.

A la jornada han participat tres ponents d'empreses relacionades amb el sector de la mobilitat sostenible que poden ajudar a les empreses de l'Eix de la riera de Caldes en el procés de conversió cap al vehicle elèctric i la renovació de flotes. Els aspectes treballats han estat optimitzar les rutes de transport per carretera per fer-les més sostenibles i quin és el millor tipus d'instal·lació de carregadors de vehicles per les empreses, entre d'altres.

El regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, va tancar la Jornada parlant del paper de l'Ajuntament en aquest procés destacant que "hem d'impulsar aquesta transició cap a una mobilitat i logística sostenible que reforci aquest vincle de col·laboració entre l'àmbit públic i privat, tot responent a una necessitat imperant de resiliència per adaptar-nos al canvi climàtic".

L'edil ha assenyalat que Santa Perpètua té un important sector logístic que té avantatges i inconvenients i que cal afrontar per anar cap a una mobilitat basada en les energies renovables.

Sergi Hernández ha valorat l'assistència d'empreses i operadors logístics als quals s'ha pogut informar dels avantatges que es poden obtenir per transformar les seves flotes en elèctriques i disposar també d'estacions de recàrrega a les seves instal·lacions. El regidor de Desenvolupament Local també ha destacat que aquesta jornada ha servit perquè les empreses contactin entre elles per veure també les oportunitats que ofereixen les administracions per afrontar el canvi cap a una mobilitat sostenible. 

 

Foto: El regidor de Desenvolupament Local durant l'acte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]

Nou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal
26 Maig 2023 10:06 - RedaccióNou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal

El Recinte Firal de Santa Perpètua acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, [ ... ]