hola

El Departament d’Empresa i Treball i la companyia Alstom han signat un conveni pel qual es comprometen a promoure accions d’industrialització al territori i de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores. El conseller Roger Torrent i la directora general del centre industrial d’Alstom a Santa Perpètua, Cristina Andériz, han signat l’acord a les instal·lacions que l’empresa té al municipi.

La signatura d’aquest conveni referma el compromís del Departament d’enfortir el pes de la indústria en el sistema productiu català i reforçar la qualificació professional de les persones treballadores, segons ha explicat el departament d'Empresa i Treball. El conseller Torrent ha destacat la importància d’aquest acord, que cerca “adequar la formació als perfils laborals requerits per Alstom” i pretén “facilitar la recol·locació de les persones afectades per tancaments d’empreses a Catalunya”. Torrent ha remarcat que “la indústria del ferrocarril, i en particular l’empresa Alstom, està destinada a tenir un major protagonisme en la mobilitat del país, fet que volem convertir en noves oportunitats laborals de qualitat pels treballadors i treballadores de Catalunya”.

Cristina Andériz, directora del centre industrial de Santa Perpètua, ha destacat, per la seva banda, “el compromís industrial i tecnològic d’Alstom a Catalunya, amb una estratègia de creixement i inversions sostenibles a llarg termini, que inclouen un important pla de creació d’ocupació. Les nostres instal·lacions a Catalunya són i seguiran sent un referent industrial i innovador en el Grup Alstom i des d’on continuarem fabricant trens per a tot el món”.

L'acord contempla el compromís de l’empresa d’informar dels projectes industrials previstos a Catalunya. També inclou diferents punts relatius a la comunicació i la col·laboració entre el Departament i Alstom en relació a la definició dels perfils professionals dels llocs de treball a cobrir per la companyia, així com de les necessitats formatives de l’empresa.

El conseller Torrent va visitar ahir Alstom, acompanyat del secretari general del Departament, Oriol Sagrera; el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos; el secretari de Treball, Enric Vinaixa; la directora general d’Indústria i consellera delegada d’Acció, Natàlia Mas; i el director del SOC, Juan José Torres, per conèixer la feina d’una de les empreses industrials més importants amb seu a Catalunya.


Foto: El conseller va visitar ahir les instal·lacions d'Alstom / Dep Empresa i Treball 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços
19 febrer 2024 09:44 - RedaccióL'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha endegat el programa d’assessoraments [ ... ]

L'atur s'incrementa a Santa Perpètua l'1% al gener però es redueix en 120 persones en el darrer any
15 febrer 2024 12:12 - RedaccióL'atur s'incrementa a Santa Perpètua l'1% al gener però es redueix en 120 persones en el darrer any

El gener ha finalitzat amb 1.244 persones desocupades a Santa Perpètua, segons dades de l’Infoatur [ ... ]

Més de 120 persones han trobat feina amb la Borsa de Treball
07 febrer 2024 14:16 - RedaccióMés de 120 persones han trobat feina amb la Borsa de Treball

La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va permetre la cobertura de 142 llocs [ ... ]