hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de setembre amb un total de 1.366 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, 92 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada del 6,3%. Segons informa l'Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, amb aquesta variació el volum de persones aturades a Santa Perpètua es troba en els nivells de l'any 2019. Aquesta caiguda s'ha provocat gràcies a la reactivació econòmica.

L'atur intermensual ha disminuït en tots els perfils, però més concretament en les dones, la població jove i els perfils amb més formació. Al municipi, els treballadors provinents de la construcció han estat els més beneficiats pel descens de l'atur.

Sobre el balanç interanual, l'Observatori afirma que al se­tembre hi ha 278 persones aturades menys que al mateix període del 2020. Això es tradueix en un 16,9% menys de desocupats que al setembre de l'any passat.

Desenvolupament Local explica que el setembre és el setè mes consecutiu de davallada de les demandes d'ocupació al municipi en termes intermensuals. La xifra és de 381 demandants menys que el mes passat i es tradueix en una caiguda del 14,8%. Les persones afectades per expedients de regulació de l'ocupació figuren en el conjunt de demandants d'ocupació. Aquest grup, en acabar setembre, era de 2.199 persones, un 49,9% menys que fa un any. L'Observatori estima que hi ha unes 500 persones en ERTO.

 

Foto: Edifici de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Palau-solità i Plegamans assumeix la presidència de l'AMERC
22 Set 2023 11:59 - RedaccióPalau-solità i Plegamans assumeix la presidència de l'AMERC

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha assumit la presidència de l’Associació de Municipis [ ... ]

Mavilor Motors SA celebra el seu 50è aniversari
20 Set 2023 11:18 - RedaccióMavilor Motors SA celebra el seu 50è aniversari

Mavilor Motors SA, empresa industrial situada a Santa Perpètua de Mogoda, ha celebrat el 50è aniversari [ ... ]

Els Comerciants posen en marxa una nova promoció 'Rasca i guanya' entre la seva clientela i la del Mercat
15 Set 2023 13:53 - RedaccióEls Comerciants posen en marxa una nova promoció 'Rasca i guanya' entre la seva clientela i la del Mercat

L'associació Els Comerciants ha posat en marxa avui un Rasca i guanya que es distribuirà entre la [ ... ]