hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de setembre amb un total de 1.366 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, 92 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada del 6,3%. Segons informa l'Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, amb aquesta variació el volum de persones aturades a Santa Perpètua es troba en els nivells de l'any 2019. Aquesta caiguda s'ha provocat gràcies a la reactivació econòmica.

L'atur intermensual ha disminuït en tots els perfils, però més concretament en les dones, la població jove i els perfils amb més formació. Al municipi, els treballadors provinents de la construcció han estat els més beneficiats pel descens de l'atur.

Sobre el balanç interanual, l'Observatori afirma que al se­tembre hi ha 278 persones aturades menys que al mateix període del 2020. Això es tradueix en un 16,9% menys de desocupats que al setembre de l'any passat.

Desenvolupament Local explica que el setembre és el setè mes consecutiu de davallada de les demandes d'ocupació al municipi en termes intermensuals. La xifra és de 381 demandants menys que el mes passat i es tradueix en una caiguda del 14,8%. Les persones afectades per expedients de regulació de l'ocupació figuren en el conjunt de demandants d'ocupació. Aquest grup, en acabar setembre, era de 2.199 persones, un 49,9% menys que fa un any. L'Observatori estima que hi ha unes 500 persones en ERTO.

 

Foto: Edifici de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]