hola

Sabadell ha acollit la primera reunió presencial de la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 des de l’inici de la pandèmia provocada per la Covid19. A l'acte, celebrat aquest dimarts 28 de setembre, ha assistit l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. La reunió ha servit per fer balanç de la feina que s’està realitzant des de l’associació; així com per abordar els reptes i necessitats que caldrà entomar des del territori en la nova etapa post pandèmia i amb l’arribada dels fons Next Generation EU.

A la Comissió Executiva s’ha presentat el document de Diagnosi i alineament de les accions de l’Associació Àmbit B30 amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que s’ha estat treballant els darrers mesos amb l’objectiu d’identificar les accions dutes a terme per Àmbit B30 vinculades als ODS; alinear les accions i activitats de l’Associació amb els objectius recollits; i avaluar, a partir d’indicadors d’organismes públics, per fer seguiment del seu progrés anualment amb dades accessibles, contrastables i comparables.

Grups de Treball

La reunió de l’Executiva ha analitzat també la feina que s’està realitzant des dels diferents grups de treball existents. En aquest sentit, s’han valorat positivament els resultats del Hub b30, tres anys després de la seva creació. El Hub, que aglutina els principals agents d'innovació ubicats a l'eix de la B-30, actua com a connector del territori articulant-se a partir de quatre eixos: la innovació, la cooperació entre tots els agents, la resiliència per tenir la capacitat d’adaptar-se a la incertesa i la competitivitat del territori.

També s’ha fet repàs dels treballs realitzats per la Xarxa d’Acció Circular B30 (XAC B30) per potenciar l’economia circular al territori de la B30. En aquest sentit, el grup motor treballa per impulsar la visió circular de l’Àmbit B30, amb la connexió d’agents i iniciatives clau, l’activació del teixit industrial, l’acció circular i la posada en comú d’aprenentatges i casos d’èxit.

L’Associació també continuarà defensant els interessos del territori en matèria d’infraestructures i de mobilitat, la millora en les dotacions tecnològiques en polígons industrials i altres àrees d’activitat econòmica, segons ha informat l'entitat en un comunicat..

Per altra banda, durant la trobada, s’ha mostrat el condol unànime de tota l’entitat per la pèrdua d’Antonio Franco que, com a president dels Amics de la UAB, va tenir un paper rellevant entre els anys 2010 i 2014 en la constitució i consolidació de l’Àmbit B30.


Foto: La trobada es va celebrar a Sabadell / Àmbit B30

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur
10 Jun 2024 13:29 - RedaccióSanta Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb 1.122 persones desocupades a Santa Perpètua, 19 menys que a l'abril amb [ ... ]

El Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical
07 Jun 2024 09:46 - RedaccióEl Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical

L’Associació el Mercat de Santa organitza un Vermut Musical aquest dissabte 8 de juny al Mercat Municipal. [ ... ]

S’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica
30 Maig 2024 14:56 - RedaccióS’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica

La Regidoria de Comerç ha obert les inscripcions per als restaurants i establiments gastronòmics de [ ... ]