hola

Compraprop és una plataforma online que pot encabir tots els petits comerços de la zona de l'Eix de la riera de Caldes i fomentar la compra de proximitat i dins un entorn de confiança. La plataforma es pot visitar al web http://compraprop.rieradecaldes.com i ja compta amb 124 comerços actius, dels quals una quarantena són de Santa Perpètua.

L'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) va estrenar el 17 de juny aquesta plataforma, que engloba els comerços de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

Els establiments de l'alimentació del Compraprop s'han unit per fer un gran sorteig d'una cistella valorada en 200 euros. La cistella inclou fruita d'estiu, carns fresques de vedella, de pollastre, embotits com fuets, llonganisses, pernil ibèric, un bon assortit de formatges, vins, caves i dolços. Per optar al premi cal seguir el compte d'Instagram @compraprop, fer like a la publicació i etiquetar a dues persones als comentaris a més de viure o treballar a un dels sis municipis de l'Eix de la riera de Caldes. El límit per participar és el 26 de juliol.


Foto: Acte de presentació de la plataforma Compraprop  / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]