hola

La Regidoria de Desenvolupament Local fa una crida al col·lectiu jove d'entre 18 i 29 anys per tenir l'oportunitat de beneficiar-se d'un contracte en pràctiques a l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Aquest procés de selecció forma part d'un projecte subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que està pendent d'atorgament, i que el Consistori ha sol·licitat dins el marc de la convocatòria per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

La contractació està prevista pel mes de setembre i en concret, l'Ajuntament inicia la selecció de perfils auxiliars administratius i tècnics. Els requisits per optar a aquests contractes són persones joves menors de 30 anys, inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al SOC, al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i amb disposició d'un títol universitari, de formació professional o d'altres oficialment reconeguts com a equivalents sempre que no hagin transcorregut més de cinc anys des de la seva obtenció.

Les persones interessades poden demanar informació enviant un correu a formacio@staperpetua.cat, trucant al telèfon 935446163 o adreçant-se presencialment a Desenvolupament Local.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / Joel Mesas 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]

Nou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal
26 Maig 2023 10:06 - RedaccióNou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal

El Recinte Firal de Santa Perpètua acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, [ ... ]