hola

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia un nou projecte d'impuls de l'economia social i solidària que sota el títol @emprensocial pretén identificar els reptes socials del territori, generar projectes que en donin resposta i acompanyar-los en el seu desenvolupament en l'Eix de la Riera de Caldes. La iniciativa consta de dues etapes: el Laboratori d'idees, amb dues sessions participatives telemàtiques aquest juliol, i la Llançadora d'idees, que es desenvoluparà entre els mesos de setembre i desembre i preveu la captació de candidatures i l'execució del projecte. El programa es duu a terme en el marc de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) i està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

La primera etapa del projecte @empresocial preveu dues sessions telemàtiques de treball per identificar reptes del territori i explorar idees en clau d'economia social per generar activitats econòmiques que ressolin aquestes, segons ha informat Desenvolupament Local. Així, la primera sessió del Laboratori d'idees serà el 14 de juliol de 14 a 16 hores i vol donar a conèixer l'economia social i solidària i identificar col·lectivament els reptes socials. D'altra banda, al laboratori del dimecres 21 de juliol, de 18 a 20 hores, s'explorarà conjuntament idees de negoci pel territori i es coneixeran projectes inspiradors.

Sessions participatives

"Les dues sessions seran molt participatives i farem servir diferents dinàmiques per explorar les necessitats del territori i poder trobar solucions des de l'economia social i solidària", ha explicat la Regidoria. Les sessions s'adrecen a persones a títol particular i a entitats de l'àmbit de l'AMERC. Per participar, cal inscriure's mitjançant un formulari web . Per a més informació, cal adreçar-se a la Regidoria de Desenvolupament Local (Telèfon 93 544 61 63). L'economia social i solidària proposa iniciatives socioeconòmiques que prioritzen valors com l'equitat, la participació, la inclusió, la solidaritat social i la sostenibilitat, entre d'altres.


Foto: S'han programat dues sessions virtuals / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur
10 Jun 2024 13:29 - RedaccióSanta Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb 1.122 persones desocupades a Santa Perpètua, 19 menys que a l'abril amb [ ... ]

El Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical
07 Jun 2024 09:46 - RedaccióEl Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical

L’Associació el Mercat de Santa organitza un Vermut Musical aquest dissabte 8 de juny al Mercat Municipal. [ ... ]

S’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica
30 Maig 2024 14:56 - RedaccióS’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica

La Regidoria de Comerç ha obert les inscripcions per als restaurants i establiments gastronòmics de [ ... ]