hola

El programa Dones Competents ha atès un total de 44 dones des de l'inici de l'edició d'aquest any, que va començar al mes de gener. D'aquestes, 29 ja han realitzat més de tres hores d'itinerari amb accions acordades en funció de la seva situació particular davant el procés de cerca de feina. Dones Competents és un dispositiu que s'adreça a desocupades residents al municipi i preferentment al barri de Can Folguera que preveu accions d'informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina. El programa s'emmarca en el Projecte Treball als Barris 2020 subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i arriba a la seva novena edició.

La Regidoria de Desenvolupament Local ha explicat que des del febrer s'han realitzat amb èxit diferents accions grupals per al desenvolupament de competències claus dins de l'itinerari d'especialització en l'àrea d'Atenció al Públic, amb competències com ara la imatge i màrqueting personal, planificació i organització en el lloc de treball i treball en equip; i accions grupals per al desenvolupament de competències de millora de l'ocupabilitat treballant competències relacionades amb l'autoestima, la igualtat d'oportunitats, la conciliació, orientació i tècniques de recerca de feina, entre d'altres. A causa de la situació de crisi sanitària, les accions s'estan realitzant en format semipresencial a través de l'Aula Virtual de Desenvolupament Local.

El programa també preveu la possibilitat que les participants puguin realitzar pràctiques en empreses del territori que decideixin col·laborar amb el projecte. Les dones interessades a participar de les accions del programa poden adreçar-se a Recepció de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció per ser convocades a una primera sessió informativa.


Foto: S'emmarca en el programa Treball als Barris / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]

Nou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal
26 Maig 2023 10:06 - RedaccióNou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal

El Recinte Firal de Santa Perpètua acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, [ ... ]