hola

La Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua inicia l'edició 2021 del projecte Dispositiu d'Orientació i TIC (DOT), una iniciativa dirigida a la ciutadania del municipi que es troba desocupada o buscant millores a la feina.

L'activitat està cofinançada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament i és la continuació de les tres edicions prèvies. Anualment, al voltant de 100 persones han participat en el DOT per millorar les seves habilitats i desenvolupar i ampliar competències, capacitats i actituds que són imprescindibles en un àmbit laboral actual marcat per la digitalització.

Tal com informa el servei, es preveu oferir itineraris enfocats als àmbits de la logística i els magatzems i de l'e-commerce i l'atenció al client. Aquestes iniciatives encara estan pendents d'atorgament. Durant el mes de maig es vol dur a terme tres activitats. La primera, del 14 al 21 de maig i semipresencial, tractarà les tècniques de recerca de feina a través de diferents càpsules de quatre hores de durada cadascuna. La segona, presencial i del 24 al 28 de maig, serà una formació de 15 hores als matins sobre l'alfabetització digital. Per últim, en horari de tarda del 31 de maig a l'11 de juny, es farà una formació de 40 hores d'ofimàtica a nivell bàsic.

També hi ha previstes formacions, als mesos de juny i juliol, per obtenir els carnets de carretoner i de manipulació d'aliments. Així mateix, són iniciatives que han de rebre l'atorgament. Segons el servei, per al 2021 i fins al juliol de l'any 2022, es proposaran noves accions formatives i d'orientació professional, gratuïtes i adaptades a la situació de pandèmia. Les activitats seran tant presencials com semipresencials i en línia, a través de la plataforma SPMAulavirtual. Per a inscripcions i més informació sobre aquest dispositiu cal adreçar-se al Servei de Desenvolupament Local, al telèfon 93 544 61 63.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur
08 Jun 2023 13:52 - RedaccióSanta Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb un total de 1.205 persones en situació d’atur a Santa Perpètua de Mogoda. [ ... ]

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]