hola

El Punt Local de Reempresa de Santa Perpètua va tancar l’any 2020 amb acords per cedir cinc negocis, dos del sector de la construcció, altres dos de comerços i un bar-cafeteria. El punt va atendre una vintena de persones durant l’any passat, de les quals 13 era la primera vegada que s’adreçaven a aquest servei. Durant el 2020 també s’ha renovat el conveni amb la Diputació de Barcelona. Reempresa és un servei públic que pretén evitar el tancament de negocis per falta de relleu. El punt local posa en contacte a persones que volen vendre el seu negoci amb persones emprenedores disposades a donarlos-hi continuïtat.

Actualment des del Punt Local Reempresa de Santa Perpètua es gestiona la cessió de quatre empreses d’instal·lacions Reempresa va col·laborar en la cessió de cinc negocis l’any passat i construcció, dos restaurants, un bar i una empresa de serveis a la indústria. El Punt Local de Reempresa explica que continua acompanyant durant tot el procés de transmissió del negoci, “de manera confidencial, imparcial i gratuïta, tant als cedents que per diferents motius han de deixar la seva empresa (moltes vegades per jubilació), com a les persones que volen reemprendre agafantli el relleu i amb el seu acompanyament”. Santa Perpètua ofereix aquest servei des de l’any 2014.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Palau-solità i Plegamans assumeix la presidència de l'AMERC
22 Set 2023 11:59 - RedaccióPalau-solità i Plegamans assumeix la presidència de l'AMERC

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha assumit la presidència de l’Associació de Municipis [ ... ]

Mavilor Motors SA celebra el seu 50è aniversari
20 Set 2023 11:18 - RedaccióMavilor Motors SA celebra el seu 50è aniversari

Mavilor Motors SA, empresa industrial situada a Santa Perpètua de Mogoda, ha celebrat el 50è aniversari [ ... ]

Els Comerciants posen en marxa una nova promoció 'Rasca i guanya' entre la seva clientela i la del Mercat
15 Set 2023 13:53 - RedaccióEls Comerciants posen en marxa una nova promoció 'Rasca i guanya' entre la seva clientela i la del Mercat

L'associació Els Comerciants ha posat en marxa avui un Rasca i guanya que es distribuirà entre la [ ... ]