hola

El Punt Local de Reempresa de Santa Perpètua va tancar l’any 2020 amb acords per cedir cinc negocis, dos del sector de la construcció, altres dos de comerços i un bar-cafeteria. El punt va atendre una vintena de persones durant l’any passat, de les quals 13 era la primera vegada que s’adreçaven a aquest servei. Durant el 2020 també s’ha renovat el conveni amb la Diputació de Barcelona. Reempresa és un servei públic que pretén evitar el tancament de negocis per falta de relleu. El punt local posa en contacte a persones que volen vendre el seu negoci amb persones emprenedores disposades a donarlos-hi continuïtat.

Actualment des del Punt Local Reempresa de Santa Perpètua es gestiona la cessió de quatre empreses d’instal·lacions Reempresa va col·laborar en la cessió de cinc negocis l’any passat i construcció, dos restaurants, un bar i una empresa de serveis a la indústria. El Punt Local de Reempresa explica que continua acompanyant durant tot el procés de transmissió del negoci, “de manera confidencial, imparcial i gratuïta, tant als cedents que per diferents motius han de deixar la seva empresa (moltes vegades per jubilació), com a les persones que volen reemprendre agafantli el relleu i amb el seu acompanyament”. Santa Perpètua ofereix aquest servei des de l’any 2014.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tromber fa les proves d'homologació de dos models de vehicle de mobilitat personal
30 Mar 2023 11:11 - RedaccióTromber fa les proves d'homologació de dos models de vehicle de mobilitat personal

L'empresa Tromber ha fet aquest dimecres a Santa Perpètua les proves necessàries per a l'homologació [ ... ]

Americold inverteix 13 milions d'euros en l'ampliació de les seves instal·lacions de Santa Perpètua
27 Mar 2023 11:07 - RedaccióAmericold inverteix 13 milions d'euros en l'ampliació de les seves instal·lacions de Santa Perpètua

La multinacional americana Americold ha invertit 13 milions d’euros per ampliar el magatzem refrigerat [ ... ]

Es contracten dues persones a través de Treball i Formació del SOC
16 Mar 2023 09:25 - RedaccióEs contracten dues persones a través de Treball i Formació del SOC

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha contractat dues persones en el marc del programa Treball i Formació [ ... ]