hola

El Servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua endega a partir d’aquest mes de febrer una campanya adreçada a tots els establiments comercials del municipi amb la finalitat de donar a conèixer els serveis i recursos que posa a la seva disposició. La iniciativa es durà a terme durant els propers mesos.

Una tècnica del Servei visitarà presencialment als comerços per conèixer la seva situació, en un moment especialment difícil a causa de les restriccions imposades per la pandèmia de la Covid-19, i donarà a conèixer tots els serveis i recursos que l’Ajuntament posa al seu abast. Entre els serveis que s’ofereixen Desenvolupament Local i Comerç destaca la formació per a comerciants, informació sobre línies d’ajudes i subvencions, servei de consultes sobre aspectes legals vinculats l’activitat comercial, entre altres recursos d’interès. D’altra banda, també es presentarà una nova línia que s’ha començat a treballar recentment, que consisteix en l’assessorament personalitzat en la digitalització del negoci i l’accés a la plataforma Compraprop, que elaborarà l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC).

Marketplace de l’AMERC

Més d’una cinquantena d’establiments de Santa Perpètua ja s’han interessat en aquesta plataforma web que possibilitarà que comerços de Santa Perpètua i dels altres cinc municipis que formen l’AMERC disposin d’un espai digital sense cap cost econòmic per vendre online els seus productes o serveis. Aquest marketplace possibilitarà als comerços de les sis localitats disposar de la seva pròpia botiga digital i personalitzar-la, amb les explicacions de qui són i quins són els seus trets distintius. També podran integrar-hi les seves xarxes socials i canals habituals de contacte. Les restriccions ocasionades per la pandèmia compliquen l’activitat dels comerços i serveis i per aquest motiu, l’AMERC impulsa aquesta plataforma que pugui encabir tots els petits comerços, que fomenti la compra de proximitat i dins un entorn de confiança.

 

Foto: Una tècnica municipal visitarà presencialment els comerços del municipi / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El servei de Reempresa presenta un nou cas d’èxit de traspàs al municipi
28 Set 2022 14:35 - RedaccióEl servei de Reempresa presenta un nou cas d’èxit de traspàs al municipi

El punt local de Reempresa del servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa [ ... ]

Santa Perpètua traspassa la presidència de l’AMERC a Caldes de Montbui
26 Set 2022 13:51 - RedaccióSanta Perpètua traspassa la presidència de l’AMERC a Caldes de Montbui

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha donat el relleu de la presidència de l'Associació de Municipis [ ... ]

Tret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30
23 Set 2022 14:17 - RedaccióTret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30

El Mapa Formatiu de la B30 i l’actualització de la priorització d’actuacions en infraestructures [ ... ]