hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda contractarà en pràctiques cinc joves del municipi, d'entre 18 i 29 anys, per un període de sis mesos. L'objectiu d'aquesta actuació és que les persones beneficiàries puguin adquirir experiència laboral desenvolupant el seu treball en diferents serveis del Consistori. Així, es contractaran dues de nivell tècnic i altres tres auxiliars administratives, que obligatòriament hauran d'acreditar la formació reglada necessària finalitzada com a màxim en els últims cinc anys.

Les persones candidates han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al SOC i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El procés de selecció es durà a terme mitjançant oferta pública a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Segons els perfils, és imprescindible disposar d'un títol universitari, de formació professional o d'altres oficialment reconeguts com a equivalents sempre que no hagin transcorregut més de cinc anys de la seva obtenció. Així, en el cas de les tres auxiliars administratives, es demana formació en la família professional d'Administració i Gestió, mitjançant els cicles formatius de grau mitjà en Gestió Administrativa o el de grau superior en Administració i Finances o Assistència a la Direcció. Pel que fa al personal tècnic, se seleccionarà una persona graduada en Dret i una altra tècnica per a la Unitat de Formació graduada en Psicologia, Psicopedagogia, Pedagogia, Treball Social, Educació Social o Mestratge d’Educació Primària.

Per dur a terme aquesta acció, el Consistori ha sol·licitat subvenció al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

Per a més informació, cal adreçar-se al Servei de Borsa de Treball, a través de l'adreça de correu borsatreball@staperpetua.cat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur
08 Jun 2023 13:52 - RedaccióSanta Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb un total de 1.205 persones en situació d’atur a Santa Perpètua de Mogoda. [ ... ]

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]