hola

L ’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) està elaborant la plataforma web Compraprop perquè els comerços de Santa Perpètua i els altres cinc municipis que formen aquest àmbit territorial puguin disposar d’un espai digital sense cap cost econòmic per vendre online tots els seus productes o serveis.

“Les restriccions ocasionades per la pandèmia de la Covid-19 compliquen l’activitat ordinària dels comerços i serveis, sobretot la venda física”, ha explicat la Regidoria de Desenvolupament Local que ha afegit que “per aquest motiu, l’AMERC ha considerat necessari impulsar un marketplace territorial: un centre comercial online que pugui encabir tots els petits comerços, que fomenti la compra de proximitat i dins un entorn de confiança”.

Aquest marketplace de la Riera de Caldes possibilitarà als comerços de les sis localitats vallesanes disposar de la seva pròpia botiga digital i personalitzar-la, amb les explicacions de qui són i quins són els seus trets distintius. També podran integrar-hi les seves xarxes socials i canals habituals de contacte. Desenvolupament Local ha assenyalat que no hi haurà límits de productes a publicitar i es podran anar modificant els continguts en funció de les necessitats que vagin sorgint. “El fet de tenir en una mateixa plataforma totes les botigues del territori permetrà crear un entorn digital segur, on les persones podran comprar a les botigues de sempre sense limitacions horàries”, ha destacat la Regidoria que també ha apuntat que “per a les persones que encara desconeguin el comerç de proximitat, serà una oportunitat per començar a mirar totes les possibilitats que ofereix”. El desenvolupament de la plataforma Compraprop s’acompanyarà d’un itinerari formatiu de suport als comerciants per reforçar els seus coneixements i recursos sobre la venda online. L’AMERC està formada pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. Compraprop és un projecte supramunicipal dins una estratègia més transversal de dinamització del teixit empresarial de l’eix econòmic de la Riera de Caldes. En aquesta àrea hi viuen prop de 90.000 persones, hi ha ubicades més de 3.000 empreses i hi treballen diàriament més de 40.000 persones. Els comerços de Santa Perpètua interessats a participar-hi poden adreçar-se a l’Àrea de Desenvolupament Local i Comerç a través de l’adreça electrònica empresa@staperpetua.cat


Foto: Logotip del Compraprop / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua registra tres nous ERO al mes de maig que afecten 219 persones
30 Jun 2022 11:11 - RedaccióSanta Perpètua registra tres nous ERO al mes de maig que afecten 219 persones

Segons dades publicades per l’Observatori al mes de maig s’han produït 3 nous ERO al nostre municipi. [ ... ]

Noves formacions del dispositiu d’inserció AlfaTIC al juliol
30 Jun 2022 09:09 - RedaccióNoves formacions del dispositiu d’inserció AlfaTIC al juliol

La Regidoria de Desenvolupament Local ha programat cinc noves actuacions grupals en el marc del dispositiu [ ... ]

Aquesta setmana entren en funcionament dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics
23 Jun 2022 09:39 - RedaccióAquesta setmana entren en funcionament dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

La xarxa municipal de recàrrega de vehicles elèctrics que, compta amb estacions al complex de la Granja [ ... ]