hola

 

El programa Dones Competents continua aquest novembre amb nous tallers i completament adaptat a la situació de pandèmia causada per la Covid-19. El dispositiu inclou accions d’informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina entre d’altres propostes, que s’han adaptat a format telemàtic i semipresencial. També es continuen realitzant activitats presencials, assegurant el compliment exhaustiu de les mesures de seguretat i vetllant pel benestar de les participants, segons ha detallat la Regidoria de Desenvolupament Local, impulsora del projecte. “L’objectiu és oferir suport i acompanyar en els processos de recerca de feina a totes les dones que ho han necessitat i ho estan necessitant”, ha afegit. Aquest novembre s’estan desenvolupant tallers per la gestió de les emocions durant el procés de recerca de feina, com ara el Taller d’Audiovisuals: vídeo en un minut Dones i Treballs, que es va realitzar a l’inici d’aquest mes on les dones van dissenyar el guió, es van filmar explicant experiències relacionades amb l’àmbit laboral i han realitzat el muntatge d’un audiovisual que properament podrà veure’s a les xarxes socials.

La setmana passada es va iniciar un mòdul semi-presencial de Tècniques de recerca de feina per treballar les eines de cerca i com afrontar els processos de selecció, a més d’un Taller de teatre, per aprendre tècniques de comunicació i empoderament de les dones. Malgrat la situació de pandèmia, durant aquesta edició del programa “s’han realitzat amb èxit gran diversitat d’accions grupals on hem treballat les competències claus per l’atenció al públic i per la millora de l’ocupabilitat, a més de seguiments tutorials individuals i grupals”, ha detallat Desenvolupament Local. Les dones interessades a participar de les accions que ofereix aquest programa poden adreçar-se a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció. Posteriorment, seran convocades a una sessió informativa. Aquesta és la vuitena edició del programa, que s’adreça a dones desocupades residents a Santa Perpètua, especialment del barri de Can Folguera donat que l’actuació s’emmarca en el Projecte Treball als Barris 2019, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

 

Foto: Taller d'audiovisual / Reg Desenvolupament Local 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]

Nou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal
26 Maig 2023 10:06 - RedaccióNou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal

El Recinte Firal de Santa Perpètua acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, [ ... ]