hola

La Diputació de Barcelona ha concedit 23 assistències del Catàleg de Serveis 2020 a l’Ajuntament de Santa Perpètua que sumen un import total de 442.139,05 euros. L’ajut econòmic més destacat que rebrà l’Ajuntament seran els 240.000 euros per a l’actuació del Centre de Serveis a les Empreses i persones emprenedores de la riera de Caldes. La meitat de l’import en aquesta anualitat i l’altre, l’any 2021.

En el marc del projectes per a la dinamització del mercat de treball local figuren subvencionats el programa DOT 2020: Dispositiu d'orientació i TIC amb gairebé 60.000 euros, (dels quals 53.000 aquest exercici) i el programa GAME Talent amb 23.694 euros. El servei públic de consum rebrà un total de 17.985 euros, mentre que l’Escola Municipal de les Arts (EMA) rep 10.887,99 euros. El programa de seguretat alimentària 2020 té un ajut de 10.000 euros, el de seguretat ambiental 9.000 i el de promoció de la salut 9.700.

El servei de mediació de Consum, el Consell Infantil Municipal, Itinerart, Moguda Escènica, Protecció Civil, plans locals de salut, cicle de passejades, ciclisme indoor, Igualtat, foment de la Participació Ciutadana, l’acompanyament socioeducatiu són altres de les accions que rebran ajuda econòmica.

El Catàleg d'aquest any compta amb un total de 343 recursos diferents d’assistència i cooperació local: 163 tècnics (47%), 105 econòmics (31%) i 75 materials (22%) i és un dels instruments d’assistència i cooperació local del Pla Xarxa de Governs Locals, segons explica la Diputació que afegeix que

en aquest Catàleg es mostra la seva fermesa en la lluita contra el canvi climàtic i l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats a l’Agenda 2030. Així, referma la necessitat de fomentar la innovació i l’activitat econòmica local, d’apostar pels serveis a les persones i per les polítiques d’igualtat i diversitat, i de donar un nou impuls a la cultura i a l’educació per a que els municipis siguin creatius, educadors, solidaris i compromesos amb la salut.

És en aquest sentit que el Catàleg de serveis 2020 destina recursos a garantir l’administració electrònica i la innovació tecnològica i a la gestió d’equipaments culturals, museus, arxius i biblioteques. Així mateix, potencia el suport a activitats i equipaments esportius, en matèria d’infraestructures i espais naturals, i reforça l’assistència per al foment del consum responsable, el turisme i el comerç.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millores a Can Folguera amb Treball als barris
20 Jun 2024 13:40 - RedaccióMillores a Can Folguera amb Treball als barris

  Les persones participants dels programes d’ocupació de Treball als barris continuen les intervencions [ ... ]

El servei municipal d’emprenedoria ofereix acompanyament a les persones cap a l’èxit
19 Jun 2024 12:25 - RedaccióEl servei municipal d’emprenedoria ofereix acompanyament a les persones cap a l’èxit

El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda es dedica a impulsar el talent [ ... ]

Inscripcions obertes per a un taller per a joves de cerca activa de feina
14 Jun 2024 14:18 - RedaccióInscripcions obertes per a un taller per a joves de cerca activa de feina

El Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ) organitza a Santa Perpètua el taller Tot el que [ ... ]