hola

Desenvolupament Local reprendrà la formació presencial a les seves instal·lacions a partir de la segona quinzena de setembre. L’activitat presencial es recupera amb la reprogramació de la formació pràctica dels cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Cataluya (SOC) i amb una nova programació de Cursos per a docents del Departament d’Ensenyament. Les accions subvencionades pel SOC d’Operacions auxiliars de serveis admnistratius generals i d’Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles es van reprogramar en la modalitat online i aquest mes de setembre es realitzarà la part més pràctica de manera presencial, mentre que Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió sí que es va suspendre per la seva naturalesa eminentment pràctica i que ara es podrà reprendre en modalitat presencial.

D’altra banda, també s’iniciaran de manera presencial dues accions per a personal docent de l’oferta del Departament d’Ensenyament sobre instal·lacions de punts de recàrrega, adreçades a professorat d’electricitat i electrònica. Aquestes formacions, s’han programat en dues parts: una teòrica que s’ha realitzat de manera telemàtica durant el mes de juliol, i la part pràctica que es realitzarà presencial entre setembre i octubre.

L’activitat presencial va quedar suspesa el mes de març amb motiu de l’Estat d’Alarma. Els cursos iniciats es van adaptat a la modalitat online, mentre que altres van quedar aturats.

Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]