hola

Desenvolupament Local reprendrà la formació presencial a les seves instal·lacions a partir de la segona quinzena de setembre. L’activitat presencial es recupera amb la reprogramació de la formació pràctica dels cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Cataluya (SOC) i amb una nova programació de Cursos per a docents del Departament d’Ensenyament. Les accions subvencionades pel SOC d’Operacions auxiliars de serveis admnistratius generals i d’Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles es van reprogramar en la modalitat online i aquest mes de setembre es realitzarà la part més pràctica de manera presencial, mentre que Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió sí que es va suspendre per la seva naturalesa eminentment pràctica i que ara es podrà reprendre en modalitat presencial.

D’altra banda, també s’iniciaran de manera presencial dues accions per a personal docent de l’oferta del Departament d’Ensenyament sobre instal·lacions de punts de recàrrega, adreçades a professorat d’electricitat i electrònica. Aquestes formacions, s’han programat en dues parts: una teòrica que s’ha realitzat de manera telemàtica durant el mes de juliol, i la part pràctica que es realitzarà presencial entre setembre i octubre.

L’activitat presencial va quedar suspesa el mes de març amb motiu de l’Estat d’Alarma. Els cursos iniciats es van adaptat a la modalitat online, mentre que altres van quedar aturats.

Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur
08 Jun 2023 13:52 - RedaccióSanta Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb un total de 1.205 persones en situació d’atur a Santa Perpètua de Mogoda. [ ... ]

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]