hola

Unes 200 persones van participar divendres a la tarda a la marxa popular Nissan som tots convocada per la plantilla de les tres plantes barcelonines que la multinacional vol tancar i d'empreses subcontractades. 'Nissan no es tanca' i 'Si això no s'arregla, guerra, guerra, guerra' han estat les consignes que corejaven els manifestants. Hi havia dues columnes una que va sortir des de Santa Coloma de Gramenet, Ripollet i Montcada i l'altra des de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i la Llagosta i que van acabar al polígon del Pla d'en Coll de Montcada on hi ha el campament de 'La Resistance' davant de la planta de Nissan. La protesta ha estat un èxit de participació ja que ha concentrat al voltant de 2.000 persones.

La plantilla es troba ara en la fase de mediació d'un ERTO presentat per Nissan per als 2.500 treballadors directes. Els representants dels treballadors asseguren que l'objectiu no són indemnitzacions sinó mantenir els llocs de feina de Nissan i els més de 25.000 si es tenen en comptes a empreses subcontractades i proveïdores.

El delegat de CCOO del comitè d'empresa de Nissan, Javier Adalid, ha agraït a la societat civil i als representants polítics dels ajuntaments la seva participació en aquesta marxa, entre ells l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Adalid s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta mostra de poder i de suport a la plantilla de Nissan.

Aquest dimecres 15 de juliol es farà una concentració a Madrid per traslladar al govern central la problemàtica que afecta la plantilla de la multinacional japonesa i de les empreses subcontractades. I dimarts 14 les empreses proveïdores es manifestaran a Barcelona a la plaça de Sant Jaume.


Foto: Manifestants al seu pas pel passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]