hola

La Regidoria de Desenvolupament Local organitza aquest dimecres 17 de juny una sessió online de Task Force Tecnològic amb el títol Impulsem el canvi cap a la Indústria 4.0. La sessió tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda. Les empreses interessades s'han d'inscriure gratuïtament al web de l'Eix de la riera de Caldes.

La iniciativa Task Force Tecnològic vol ajudar a les empreses del territori de la Riera de Caldes a accelerar el seu procés de transformació digital utilitzant les tecnologies de la Indústria 4.0. "Davant de la complexitat que genera la crisi de la Covid-19, les tecnologies 4.0 ofereixen oportunitats de millorar processos i productes o posar en marxa nous models de negoci online, amb implantacions àgils i amb poca inversió", ha explicat Desenvolupament Local que afegeix que "amb la iniciativa TASKFORCE podem ajudar a detectar aquestes oportunitats i posar en contacte a les empreses amb els tècnics que els poden aportar les solucions tecnològiques".

El director general del Centre Metal·lúrgic, Gabriel Torras, i l'assessor tecnològic del programa Ricard Rocosa faran la presentació de l'activitat. A continuació és presentaran tres casos d'èxit d'aplicació de solucions 4.0 a empreses del territori: Desenvolupament Express de respiradors per fer front a la Covid-19, a càrrec del gerent de l'empresa GAS N2 de Sentmenat, Oriol Martínez; Integració logística 4.0 entre magatzems no centralitzats, a càrrec de Xavier Òdena, project manager a l’empresa Magig Pack de Santa Perpètua; i Aplicació de panells tàctils al procés produtiu, a càrrec de Jesús Vaquero, cap de compres a l’empresa Infranor de Santa Perpètua. La sessió es clourà amb la presentació del banc d’empreses tecnològiques 4.0 a càrrec de Felip Fenollosa, gestor tecnològic del Banc d’Empreses i director general de la Fundació CIM-UPC, i amb un xat online de consultes personalitzades.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua traspassa la presidència de l’AMERC a Caldes de Montbui
26 Set 2022 13:51 - RedaccióSanta Perpètua traspassa la presidència de l’AMERC a Caldes de Montbui

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha donat el relleu de la presidència de l'Associació de Municipis [ ... ]

Tret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30
23 Set 2022 14:17 - RedaccióTret de sortida per definir les noves prioritats en mobilitat sostenible i infraestructures a l’àmbit B30

El Mapa Formatiu de la B30 i l’actualització de la priorització d’actuacions en infraestructures [ ... ]

El projecte DOT es torna a posar en marxa aquest mes de setembre
21 Set 2022 11:36 - RedaccióEl projecte DOT es torna a posar en marxa aquest mes de setembre

La Regidoria de Desenvolupament Local ha endegat una nova edició del programa DOT: Dispositiu d’Orientació [ ... ]