hola

Aquesta edició dels Biblioaventurers ha comptat amb 232 inscrits, 132 dels quals han acabat el repte. Els Biblioaventurers és l’activitat de foment de l’hàbit lector que duu a terme la Biblioteca Municipal Josep Jardí. La festa de cloenda es va celebrar ahir al parc dels Països Catalans en el marc de la diada de Sant Jordi.

En aquesta edició a més dels Biblioaventurers tradicionals s'han afegit dues franges d’edat diferents, els Biblioaventurers tenn (per als adolescents) i els Biblioaventurers + (a partir dels 16 anys). L'objectiu és aconseguir que qualsevol persona participi de l'activitat.

Les xifres desglossades confirmen la gran acceptació que l'activitat té entre els més petits amb 150 inscrits, dels quals un centenar va assolir el repte de fer deu lectures. La franja d'adolescents, que ha canviat de sistema aquest any, ha comptat amb 40 inscrits dels quals han acabat disset i 42 persones s'han apuntat als Biblioaventurers + i han fet les sis lectures d'àmbits diferents un total de quinze.

Els Biblioaventurers que han assolit el repte van rebre ahir un obsequi consistent en una samarreta i unes bales per jugar. Entre el grup d'adolescents es va sortejar un lot de llibres i entre els adults es va sortejar una smartbox.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, es mostrava ahir satisfeta amb les xifres assolides en aquesta edició dels Biblioaventurers i va recordar que l'objectiu d'ampliar l'edat dels Biblioaventurers és per aconseguir que qualsevol membre de la família formi part de l'activitat. Sobre la festa de cloenda, la directora de la Biblioteca valora que ha estat molt participada i molt esperada sobretot pels més petits.

L'equipament anuncia una nova edició a l'inici del curs amb les mateixes tres franges d'edat que s'han ofert aquest 2019.


Foto: Festa de cloenda dels Biblioaventurers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]