hola

Un any més, diferents grups de teatre amateur d’arreu de Catalunya portaran a Santa Perpètua les seves produccions teatrals a l’escenari del Teatre del Centre. La 28a Mostra de Teatre Amateur aixecarà el teló entre el 27 de gener i el 10 de març amb diferents propostes dramàtiques i còmiques, entre d’altres.



La primera obra és M’agrades a les fosques que es representarà aquest diumenge a les 18 hores. L’obra, de Rosa Ponsarnau, és una comèdia de la Compayia8 de Terrassa que explica la història de tres generacions de dones que viuen a la mateixa casa: la Maria, àvia infermera jubilada amb molta empenta, la Marta, filla, mare soltera i dona que no sap gaudir de la vida i la Berta, néta, adolescent de 16 anys. A totes les seves històries s’hi afegeixen les de la veïna Isabel i el Manel, el pare sense funcions de la Berta. Tots viuen el dia a dia sense sospitar que tenen moltes coses en comú.

Rosa Ponsarnau, autora de l'obra M’agrades a les fosques, ha explicat que la Compayia8 de Terrassa només fa històries pròpies ja que tenen dos escriptors i que aquesta obra va ser la primera que van representar ara fa deu anys.

La segona de les obres programades és també una comèdia: Animals de companyia, d’Estel Solé i a càrrec del Casal Corpus Grup de Teatre, de Barcelona. Serà el 3 de febrer. La Mostra compta també amb les obres El rei borni, el 10 de febrer, El principi d’Arquimedes, el 16 de febrer i El coronel ocell , el 24 de febrer. Tàndem clourà la Mostra el 10 de març amb la representació de La Ceba, que ja va estrenar al novembre.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha afirmat que les cinc obres seleccionades estan tenint molt d'èxit a altres mostres i concursos i que s'ha intentat que hi hagués varietat de gèneres.Com ja ve sent habitual, durant la Mostra de Teatre de Tàndem està en joc el Premi Espectador, dotat amb 300 euros, que el públic atorga a la millor obra per votació popular. 

El preu de les representacions és de set euros per al públic en general i de sis per als menors de 14 anys i majors de 65 anys. Tàndem també posa a disposició dels espectadors un abonament. Oriol Alonso explica que aquest diumenge es podrà adquirir el carnet que dona la possibilitat de gaudir de l'obra de Tàndem gratuïtament sempre que s’hagi anat a les cinc obres amateurs.

El secretari de Tàndem té menys anys que les edicions que es porten de la Mostra de teatre amateur i es mostra molt engrescat de poder oferir any rere any l'opció als grups de representar i al públic d'assistir al teatre amateur.

L'Ajuntament de Santa Perpètua porta en el marc de la Mostra de Teatre el 3 de març l’obra professional Immortal amb Bruno Oro, de Marc Angelet i Alejo Levis. Es tracta d’una comèdia dramàtica futurística que tindrà lloc al Teatre del Centre a partir de les 18 hores. El preu de l’entrada és de 10 euros en venda anticipada i 12 per l’entrada a taquilla. La venda anticipada d’entrades per a Immortal  serà cada dia de la Mostra de teatre amateur de Tàndem i els dies 25 i 27 de febrer i 1 de març de 20 h a 21 h al Teatre del Centre Parroquial.


Foto: M'agrades a les fosques inaugura la mostra de Tàndem / Companyia8 de Terrassa

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]