hola

Gairebé unes 300 persones han assistit a la XXVII edició del cicle de Concerts de Tardor que ha organitzat un any més l'Associació d'Amics de Santiga.

El Trio Kafka format per tres joves músics que toquen dos violins i un piano van escalfar l'ambient d'una Església de Santiga en la qual feia molt de fred. Una setantena de persones van presenciar aquest concert que posava la cloenda al cicle.

A nivell global, Amics de Santiga fa una molt bona valoració d'aquesta edició del Cicle de Concerts de Tardor ja que es continua complint amb la tradició i s'ha pogut escoltar músics professionals, joves i també locals. En aquest cas, es va voler fer un homenatge a la Coral Renaixença de Santa Perpètua amb motiu dels seus 40 anys i va ser la protagonista del segon concert.

El president d'Amics de Santiga, Jaume Vinyals, es mostra molt satisfet amb "l'excel·lent qualitat" del Trio Kafka que va cloure ahir els Concerts de Tardor. Vinyals ha reconegut que ahir el fred a l'Església de Santiga era molt acusat.

El primer concert va anar a càrrec de la Coral Ariadna formada per una quarantena de cantaires que va fer les delícies del públic. El president d'Amics de Santiga afirma que "feia temps que no s'escoltava un concert de cant coral de tanta qualitat" a Santa Perpètua. Per celebrar el 40è aniversari de la Coral Renaixença, Amics de Santiga va donar la sorpresa a les dues components de més edat amb un ram de flors. Jaume Vinyals ha dit que va ser un acte emotiu i a destacar la bona qualitat de la Renaixença.

Amics de Santiga ja té mig preparat el Cicle de l'any 2019 que comptarà amb l'EMA i el seu Cor Jove i, segons avança Vinyals, amb la possibilitat de buscar un grup de jazz.


Foto: El trio Kafka va cloure el cicle d'aquest any / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]