hola

Arts al carrer és el títol de les activitats escèniques que es presenten aquest cap de setmana en el marc de la programació cultural d'estiu Moguda Escènica. Aquesta és una de les novetats d'enguany, que incorpora les disciplines del clown, el circ i la màgia.


Aquest divendres 29 de juny la plaça de Francesc Macià acollirà un espectacle de màgia a càrrec de Sebastien Dethise i un concert de música klipzy swing amb Saffran. L'activitat començarà a les nou del vespre.

Demà dissabte s'ha programat un espectacle itinerant pel municipi que començarà a les cinc de la tarda a la plaça de la Vila i finalitzarà al parc Central. Durant la jornada actuaran als carrers de Santa Perpètua artistes internacionals com Fer Catastrofer (clown), Fèlix Brunet (màgia), Agro the clown (clown) i Negro y el Flaco (circ/clown). Per a aquestes actuacions s’han previst tres escenaris: la plaça de la Vila, a les cinc de la tarda; la rotonda del Miró, a les sis; i el parc Central, a dos quarts de set de la tarda. L'objectiu d'aquestes activitats que incorporen nous espais i noves disciplines és fer de Santa Perpètua un municipi de les Arts.

D'altra banda, l'espectacle Off Santa que donava ahir el tret de sortida a la Central Musical es va haver de suspendre a causa de les pluges registrades durant la tarda. La Regidoria de Cultura anunciarà properament la nova data d'aquesta activitat.


Foto: Actuació d'El Negro y el flaco / El Negro y el flaco

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]