hola

L'Ampa de l'Escola Santa Perpètua, el Centro Cultural Andaluz i la Casa de Andalucía es van emportar dos premis cadascuna del concurs de la Rua Carnaval 2018 que es va celebrar dissabte a la tarda a Santa Perpètua.

Un total de vuit comparses amb unes 600 persones van exhibir disfresses i coreografies durant el recorregut de la rua que es va iniciar al passeig de la Florida i va finalitzar a la plaça de la Vila. El rei Carnestoltes va estar acompanyat pel grup d’animació infantil La Belluga.

Durant més de dues hores, emojis, ballarins, gossos d'atura, víkings, animadores, entre d'altres personatges, van desfilar aquest dissabte per Santa Perpètua en una tarda de baixes temperatures. L'intens fred no va impedir que la gent sortís al carrer a gaudir d'aquest Carnaval, especialment a La Rambla i a la plaça de la Vila on el jurat va fer públic el seu veredicte.

La Casa de Andalucía, amb la comparsa Sense paraules, va aconseguir els premis Tenerife a la millor coreografia i el Premi Carnaval Sitges a la comparsa més original. Ahir al carnaval de Parets, també va aconseguir el segon premi.

El Centro Cultural Andaluz, amb Ocean Fantasy, va aconseguir el Premi especial del jurat i el Premi Venecia, a la més ben disfressada. L'Ampa Santa Perpètua, amb Tadeo Jones, es va emportar els premis Gran Canaria a la més ben elaborada i el Premi Rio de Janeiro a la millor carrossa. Per la seva part, el Premi Cadis, a la millor comparsa satírica, va recaure en el grup Santa Pepa Dragons. La resta de grups, Tu si que vales concurs gossos d'atura del Vallès , Fama, Emojis i Vickie el vikingo van rebre un diploma participatiu.

El grup Santuka de l’Escola de Música i Dansa va acompanyar la rua de Carnaval. El regidor de Cultura, Marçal Solà es mostrava satisfet de l'alta participació registrada al Carnaval. Solà també va destacar que el jurat ho va tenir molt complicat en la seva decisió per concedir els premis de la Rua.

Des de l'Ampa Santa Perpetua es mostraven molt contents pels guardons. Mariló Alfaro va explicar que unes 85 persones van participar a la Rua amb tadeo Jones i que han treballat durant dos mesos per fer realitat aquest projecte.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Exposito va explicar que la comparsa Ocean fantasy estava formada per unes 70 persones i va mostrar la seva il·lusió pels dos premis aconseguits.

D'altra banda, un miler de persones va assistir dissabte a la nit a la Festa de Carnaval del Pavelló d'Esports.


Foto: El grup Santuka, de l'Escola Municipal de Música i Dansa, al costat de la carrossa de Tadeo Jones / Txema Gerardo

Galeria al nostre compte de Flickr:
Carnestoltes Santa Perpètua de Mogoda 2018

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]

La Casa Andalucía omple el Teatre del Centre amb 'La Pasión Flamenca'
09 Abr 2024 13:50 - RedaccióLa Casa Andalucía omple el Teatre del Centre amb 'La Pasión Flamenca'

La Pasión Flamenca de la Casa Andalucía de Santa Perpètua va omplir el Teatre del Centre en les dues [ ... ]