hola

Festa Biblioaventurers

Un centenar d’infants han assolit el repte proposat per la Biblioteca Municipal Josep Jardí en el marc de l’activitat els Biblioaventurers. El divendres 6 de maig l’equipament va lliurar els premis als infants i va tenir lloc la festa cloenda que va comptar amb un espectacle de música.

Els Biblioaventurers van rebre com a premi una bossa reciclada feta amb les lones de publicitat encarregades per l’Ajuntament de Santa Perpètua, una samarreta commemorativa amb els noms dels biblioaventurers i un paquet de caniques, element present durant l’activitat. La festa dels Biblioaventurers estava prevista que es realitzés el dia de Sant Jordi però es va suspendre per la pluja. Els Biblioaventurers és un programa de la biblioteca per al foment de la lectura entre els infants i per donar a conèixer el fons de l’equipament adreçat a aquest col·lectiu. Enguany l’activitat ha estat dedicada a l’autor Roald Dahl i ha comptat també amb tallers paral·lels i projeccions de pel·lícules. Les inscripcions per a l’activitat es van omplir al màxim permeses, dues-centes, i la meitat dels participants han complert l’objectiu proposat, llegir un mínim de deu llibres sobre la temàtica.

El responsable de l’activitat a la Biblioteca, Germán Jiménez, va explicar que el tema va agradar molt i va servir per donar a conèixer l’autor Roald Dahl en el centenari del seu naixement. Dahl compta amb obres com Matilda, Charlie i la fàbrica de xocolata i Les bruixes, entre d’altres. La nova edició dels Biblioaventurers tornarà a programar-se al mes de setembre. 


Foto: Festa dels Biblioaventurers / L'Informatiu 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]