hola

La pel·lícula Camí a l'escola i l'obra de teatre Kbarret són les propostes culturals d'aquest cap de setmana.El Teatre del Centre Parroquial acollirà avui a partir de les 22 hores la projecció del documental Camí a l’escola, del francès Pascal Plisson. El Cineclub Cisco de Can Mosenya organitza l’activitat en el marc del seu cicle de projeccions. 

El film explica la història real de quatre nens i nenes que han d’enfrontar-se diàriament a nombroses dificultats i perills per anar a l’escola. Els infants viuen a llocs molt diferents, però comparteixen les ganes d’aprendre i saben que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor. Camí a l’escola ha estat guardonada amb un Premi César com a millor documental i va ser nominada al Premi Goya com a millor pel·lícula europea. 

El documental s’ha projectat anteriorment al Teatre del Centre en el marc d’una activitat de la Programació estable i ha tingut molt bona acollida per part dels escolars d'entre 8 i 11 anys de Santa Perpètua que l’han vist.
El president del Cineclub Cisco Mosenya, Lluís Carreras apunta que Camí a l'escola és un documental per a totes les edats i és molt impressionant.

Teatre

El cabaret musical arriba aquest diumenge al Teatre del Centre Parroquial gràcies al Grup de teatre Filagrasa, de Molins de Rei. Aquesta serà la quarta obra de la 25a Mostra de teatre amateur i la quarta que competirà per endur-se el Premi Espectador, dotat amb 300 euros.
KBARRET és un local de varietés on sis artistes donen vida a infinitat de personatges, encapçalats per Madame Kiss, la mestressa del local. Junts formen una gran família plena de friccions, gelosia i enveges, i on l'èxit i la fama sovint no els deixa veure l'abisme que hi ha darrera del fracàs. Molt pocs estan preparats per assumir-ho. És la història de Roxie Hart, passió crim, enganys i jazz. Aquesta obra és un text original d'Ermenegild Siñol que ha escrit per al grup de teatre Filagrasa. La representació començarà a les 18.30 hores aquest diumenge. El preu de l'entrada general és de 7 euros.


Foto: 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]