hola

AFOVISP va presentar dissabte 5 de setembre a la VI Nit del Vídeo Perpetuenc, amb la col·laboració del Cineclub Cisco Mosenya, un documental sobre com es prepara una edició de l'Aplec de Santa Perpètua. El document gràfic va ser filmat durant la preparació i celebració de l'Aplec de la Sardana de 2015. Es tracta d'un documental de 29 minuts que "ha intentat recollir la feinada que suposa a l'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua muntar tota la festa", segons va explicar el director del vídeo Joan Carreras. 

Carreras va assegurar que durant la projecció molts dels habituals de l'Aplec i socis de l'entitat "han quedat esparverats en veure tot el que suposa el muntatge només del dia de l'Aplec al Bosc de la Torre". Aquesta ha estat una iniciativa d'AFOVISP que vol aportar cada Festa Major un audiovisual representatiu d'una associació local. L'any 2014 van fer un videoclip amb Arts Humanes i la Casa de Andalucía, l'any vinent segons ha avançat AFOVISP és probable que demanin fer algun document a alguna altra entitat i el vídeo de 2017 serà sobre els actes del centenari de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat.

L'Agrupació Sardanista va donar les gràcies als autors per l'elaboració d'aquest document gràfic que es troba a la venda i es va mostrar molt satisfeta del resultat final de com tants dies de preparació havien pogut ser condensats en essència en 29 minuts, segons va dir la junta. 

Foto: Una instantània del documental L'Aplec / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]