hola

L'Informatiu torna a convocar el concurs de fotos de Festa Major a la xarxa Instagram. És el tercer anys que s'organitza aquest certamen amb la col·laboració de Gramcanvas. Aquells que vulguin participar hauran de tenir un perfil públic a Instagram i etiquetar les seves instantànies de la Festa Major amb el hashtag #fmspm2015.

Enguany, es lliuraran dos premis, del jurat i popular (el que més M'agrada registri). Els guanyadors rebran la seva imatge impresa en un llenç en mida 40x40. Aquest premi està patrocinat per Gramcanvas, una aplicació per a mòbils creada pel perpetuenc Luis Ramón Hernando, que permet imprimir les fotos d'Instagram en llenços i altres suports. Els concursants poden presentar totes les fotos que vulguin entre els dies 3 a 9 de setembre sobre la Festa Major. L'Informatiu donarà a conèixer el guanyador del concurs deixant un comentari a les fotos guanyadores en un termini de deu dies naturals.

La imatge guanyadora sortirà publicada a la propera edició de l'Informatiu, del 18 de setembre dins del recull fotogràfic de la Festa Major.

El jurat estarà format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador Gramcanvas.

Una fotografia de la Despertada va guanyar la segona edició del concurs Instagram de Festa Major de Santa Perpètua mentre que la primera edició una imatge del castell de focs va ser la guanyadora.

L'any passat es van etiquetar un total de 327 imatges amb el #fmspm2014

Les persones que descarreguin l'App Gramcanvas en el període del concurs i encarregui quadres a través de l'App tindran un 20% de descompte sempre i quan introdueixin el codi INFORMA.

Bases del concurs: 

1. El concurs poden participar tots aquells usuaris de l'aplicació mòbil Instagram que realitzin fotografies sobre la Festa Major de Santa Perpètua. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades.

2. La participació al concurs implica que el participant tingui un compte públic a Instagram i que respecti les condicions d'aquesta xarxa.

3. Les fotografies han de ser etiquetades amb el hashtag #fmspm2015 i compartides a Instagram.

4. L'organització es reserva el dret de denunciar i demanar l'eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera els drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

5. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre el 3 i el 9 de setembre de 2015 (ambdós inclosos).

6. No s'acceptaran fotografies fora d'aquestes dates.

7. Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins de les dates del concurs i sempre d'acord amb la temàtica del mateix.

8. Un jurat format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador del Concurs triaran la foto guanyadora del Premi del Jurat mentre que la imatge que més m'agrada registri rebrà el premi popular.

9. El premi serà: un llenç de 40x40 de la seva fotografia guanyadora.

10. Els concursants cedeixen els drets d'imatge de les seves fotografies per que puguin ser publicades a l'informatiu, al seu web i a les xarxes socials.

11. L'Informatiu es posarà en contacte amb els guanyadors a través d'Instagram deixant un comentari a les fotografies guanyadores.

12. L'organització donarà a conèixer els guanyador en un termini de deu dies naturals una vegada hagi finalitzat el concurs.

13. L'Informatiu es reserva el dret de rebutjar i excloure de la participació del concurs qualsevol foto que no reuneixi els requisits descrits a les bases.


Foto: Tres infants, a la plaça de la Vila, davant el cartell de Festa Major 2015 / L'Informatiu 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia
23 febrer 2024 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz commemorarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalucia que se celebra [ ... ]

Un miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'
19 febrer 2024 14:56 - RedaccióUn miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'

Un miler de persones, majoritàriament infants, han gaudit de l'espectacle de l'Escola Municipal de [ ... ]