hola

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia de las musas. Una pel·lícula de José Luis Guerín, interpretada per Mireia Iniesta que estarà a la sala per mantenir un col·loqui amb el públic. Iniesta a més d’actriu protagonista al film és màster en Cinema i Audiovisual Contemporani per l’UPF, crítica de cinema i col·laboradora a Cinergia, Shangrila i El destilador Cultural, profesora de cinema i gènere i sotspresidenta de la Federació Catalana de Cineclubs.

La pel·lícula explica la història d’un professor qüestionat per la seva dona, que desconfia del projecte acadèmic que vol dur a terme. La intenció del professor és crear una acadèmia de les muses que, inspirada en referents clàssics, hauria de servir per regenerar el món a través del compromís amb la poesia. Aquest controvertit projecte desferma una sèrie de situacions dominades pel llenguatge i el desig. A partir de la figura de Raffaele Pinto, professor de filologia italiana a la Universitat de Barcelona que s’interpreta a ell mateix.

Les persones que vulguin ser sòcies del Cineclub Cisco Mosenya poden adquirir un carnet per 25 euros que els dona dret a gaudir de vuit sessions, tota la temporada que programa l'entitat, i de preu reduït en les pel·lícules del Cicle Gaudí. Les entrades individuals es poden aconseguir a la plataforma Entrápolis.

Fotograma de la pel·lícula La academia de las musas / Cedida

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem obté nous premis en dos concursos de teatre
29 Abr 2024 10:11 - RedaccióTàndem obté nous premis en dos concursos de teatre

Tàndem, amb l’obra Karen, ha obtingut el premi especial del jurat del III Concurs de Teatre Arturo [ ... ]

La Cantata d'aquest dissabte es trasllada a la Porxada dels Drets Humans per la previsió de pluja
26 Abr 2024 11:36 - RedaccióLa Cantata d'aquest dissabte es trasllada a la Porxada dels Drets Humans per la previsió de pluja

L’alumnat de quart de Primària de totes les escoles de Santa Perpètua està preparat per a la celebració [ ... ]

Els Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants
24 Abr 2024 14:36 - RedaccióEls Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar els Premis Primavera el 23 d'abril en el marc de la Fira [ ... ]