hola

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, entre les quals es troba l’Escola Municipal de les Arts (EMA) de Santa Perpètua. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte 13 d’abril a la Sala Telers d’El Vapor.

El públic assistent, format pels acompanyants dels participants, podrà gaudir de dos concerts dividits segons les escoles participants. A les 13 h actuaran l'EMA amb les escoles EMM Blai Net de Sant Boi de Llobregat i Escola d’Arts en Viu d'El Prat de Llobregat.

A les 13.40 h està previst el segon concert que donarà l'alumnat de les escoles municipals de música Torre Balada de Castellar del Vallès, de Parets del Vallès, Carles G. Vidiella d'Arenys de Mar, Barberà del Vallès, Julià Canals de Molins de Rei, Montmeló, Miquel Blanch de Castellbisbal, Sant Andreu de Llavaneres i Ametlla del Vallès.

Aquesta trobada musical és una fita important del calendari de les escoles de música.L'EMA ha informat que aquets divendres de 15 a 18 hores posa a disposició de la ciutadania entrades per a asistir a aquesta trobada. Si queden disponibles també es lliuraran aquest dissabte mitja hora abans a la plaça del 8 de març. 


Foto:Imatge d'arxiu d'una actuació d'un grup de guitarres de l'EMA / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem obté nous premis en dos concursos de teatre
29 Abr 2024 10:11 - RedaccióTàndem obté nous premis en dos concursos de teatre

Tàndem, amb l’obra Karen, ha obtingut el premi especial del jurat del III Concurs de Teatre Arturo [ ... ]

La Cantata d'aquest dissabte es trasllada a la Porxada dels Drets Humans per la previsió de pluja
26 Abr 2024 11:36 - RedaccióLa Cantata d'aquest dissabte es trasllada a la Porxada dels Drets Humans per la previsió de pluja

L’alumnat de quart de Primària de totes les escoles de Santa Perpètua està preparat per a la celebració [ ... ]

Els Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants
24 Abr 2024 14:36 - RedaccióEls Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar els Premis Primavera el 23 d'abril en el marc de la Fira [ ... ]