hola

Aquest diumenge 24 de setembre, el grup de teatre Tàndem endega la tercera edició de TEATRE de Temporada que compaginarà tres obres amateurs i una de professional. La funció inaugural serà El secret de les mosques, a càrrec de la Companyia8 de Terrassa que es podrà veure a les 18 h al Teatre del Centre.

El secret de les mosques és una de les dues peces de TEATRE de Temporada que formen part de la mostra de teatre del Vallès subvencionada per la Coordinadora. Es tracta d’una comèdia negra, escrita per José Antonio Aguado i Rosa Ponsarnau, que es centra en una família benestant de tres generacions diferents que conviu a la mateixa casa sota el poder omnipresent de la mama que és la que talla el bacallà. Els problemes apareixen provocant sentiments diversos en l’espectador.

L’1 d’octubre es podrà gaudir de La presonera, a càrrec del Grup d’Aficionats al Teatre GAT del Masnou. Un drama d’Emilio Carballido que reflexiona sobre les presons internes de l’ésser humà, sobre la llibertat, física i mental. Aquesta és una obra de la mostra de teatre ITINERA subvencionada per la Federació.

La programació es completa amb l’obra professional Les dones sàvies de Lluís Hansen que posarà en escena El Maldà amb els actors Ricard Farré i Enric Cambray i que està prevista per al 8 d’octubre i La mare...Quina nit! que anirà a càrrec de l’Associació Artística Encert de Sabadell, el 22 d’octubre.

Les entrades per a totes les funcions estan a la venda a través de la plataforma www.entrapolis.com. L’entrada de les obres amateurs té un preu de vuit euros, però els menors de 14 anys i els majors de 65 abonaran sis euros. L’entrada per a l’obra professional té un preu de deu euros. També es podran comprar a taquilla des de 30 minuts abans de cada funció.

El grup de teatre Tàndem ha expressat que l’interès per al teatre a Santa Perpètua és important com queda reflectit en el fet que en les primeres 24 hores de promoció de TEATRE de temporada es van vendre entrades per a les quatre funcion


Foto: La tercera edició s'inaugura amb l'obra El secret de les mosques de la Companyia8 de Terrassa  / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia
23 febrer 2024 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz commemorarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalucia que se celebra [ ... ]

Un miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'
19 febrer 2024 14:56 - RedaccióUn miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'

Un miler de persones, majoritàriament infants, han gaudit de l'espectacle de l'Escola Municipal de [ ... ]