hola

El Centro Cultural Andaluz de Santa Perpètua va celebrar diumenge 28 de maig la tradicional Cruz de Mayo amb molt de seguiment tan a la missa com al parc Municipal. L'entitat ha informat que es van repartir uns 250 plats de potaje i unes 25 parelles van prendre part al cinquè Concurs de sevillanes.

Les activitats van començar a la capella del Col·legi Sagrada Família, on es va celebrar una missa rociera cantada pel coro rociero Rincón del Arte de Badalona i oficiada per mossèn Mario Jurado. El Centro Cultural Andaluz ha destacat la quantitat de persones que van assistir a aquest ofici religiós.

Després, sobre les 12.15 h, la celebració es va traslladar al parc Municipal, on es va fer l’ofrena floral a la Cruz de Mayo per part dels infants de l'entitat. També es va gaudir de l’actuació dels quadres de ball de l’entitat i del Centro Cultural Buen Pastor, de Barcelona. La cinquena edició del concurs de sevillanes va registrar participació de les categories, infantil, juvenil i adult, sobretot en la juvenil.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, ha destacat la gran participació de persones al parc Municipal "més que altres anys". El coro rociero Rincón del Arte de Badalona va ser l'encarregat de cantar a la missa rociera que, segons Expósito va ser "espectacular" i va agradar moltíssim.

Merche Expósito ha agraït la tasca de les cuineres que des de les 9 del matí van estar cuinant el potaje que es va menjar al parc Municipal. La presidenta del Centro Cultural Andaluz ha matisat que des de la pandèmia, els plats es lliuren en envasos tancats que milloren la higiene i eviten les cues que es feien abans.

Coincidint amb la celebració de la Cruz de Mayo també es va fer el cinquè Concurs de sevillanes. Merche Expósito ha comentat que a cada edició les persones van perdent la vergonya, tot i que els adults els costa més participar perquè pensen que no en saben prou.


Foto: Membres d'alguns dels quadres de ball de l'entitat al Parc Municipal aquest diumenge / Centro Cultural Andaluz

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]