hola

 

Les obres de millora de la climatització del teatre del Centre Parroquial ja han finalitzat i ara l'equipament compta amb un sistema que permetrà fer activitats durant tot l'any.

Amics del Centre va presentar el projecte al programa europeu Next Generation del qual ha obtingut una subvenció i a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Santa Perpètua ha pogut reunir l'import per dur a terme aquestes obres, que ha pujat a uns 300 mil euros. La primera part dels treballs va ser molt costosa perquè va ser necessari enderrocar una edificació de dues plantes i una de més petita que hi havia entre el teatre i l’església. El president d’Amics del Centre, Josep Brullet, ha recordat que els treballs van començar a l'agost de 2022 i que tota la primera fase es va haver de fer manualment. Brullet ha puntualitzat que les canalitzacions de l'aire s'han posat per sobre del fals sostre a uns 15 metres d'altura. "Actualment tan per al públic com per als actors i actrius el teatre del centre està al dia, però sempre s'ha d'anar modernitzant i encara falta actualitzar la part exterior", ha expressat Brullet. El president d'Amics del Centre ha volgut agrair a Esyma, l'empresa que ha executat les obres, perquè ha pogut combinar els treballs i ha cedit màquines perquè l'activitat del teatre no s'aturés.

Per la seva part, el regidor de Cultura, Marçal Solà, ha qualificat d'avanç molt important aquesta climatització en el teatre que permetrà fer-lo servir durant tot l'any. Solà ha subratllat que l'Ajuntament no disposa d'un equipament com el Teatre del Centre i per això ha arribat a "un conveni amb Amics del Centre que ha permès avançar el lloguer per poder dur a terme aquesta obra amb la subvenció europea".


Foto: Un moment de la visita amb motiu de les obres de climatització / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia
23 febrer 2024 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz commemorarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalucia que se celebra [ ... ]

Un miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'
19 febrer 2024 14:56 - RedaccióUn miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'

Un miler de persones, majoritàriament infants, han gaudit de l'espectacle de l'Escola Municipal de [ ... ]