hola

La 32 Mostra de teatre de Santa Perpètua va cloure ahir amb l'estrena de l'obra Karen per part del grup de teatre Tàndem, organitzador d'aquesta Mostra amb la col·laboració de l'Ajuntament. Des de finals de gener s'han vist sis obres de teatre amateur i dues de professionals.

Ahir es va fer entrega del Premi Espectador que amb un 9,32 el públic va decidir que fos per a Anem de Canto de Sant Joan de Vilatorrada i el seu musical Super Trouper amb cançons d'ABBA. Teresa Guadalajara va ser la membre del grup teatral que va recollir el guardó i que li donava molta importància per la qualitat de les altres obres i perquè era el públic qui decidia.

Aquesta edició de la Mostra de teatre ha registrat una mitjana de 130 persones de públic.

El president de Tàndem, Josep Brullet, va remarcar el fet que s'exhaurissin les entrades per a l'obra professional Una teràpia integral.Brullet ha reconegut que totes les obres que optaven al premi Espectador eren d'una gran qualitat i que el primer i segon lloc havia estat molt renyit.Des de Tàndem es continua demanant més teatre a Santa Perpètua, tot i que valoren molt positivament la nova proposta professional que ha encetat l'Ajuntament de Santa Perpètua amb Efímera.

D'altra banda, les obres de climatització del Teatre del Centre estaran acabades en uns deu dies, segons ha avançat Josep Brullet.

A l'acte de cloenda va assistir l'alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura, Marçal Solà, així com el president de la Federació de Grups de Teatre Amateurs de Catalunya, Antoni Font, que van entregar els obsequis als grups participants. També estava entre el públic Ever Blanchet, l'autor de l'obra Karen que va estrenar ahir Tàndem.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va expressar que el grup de teatre Tàndem i la seva mostra han posat la llavor perquè hi hagi aquests amants del teatre a Santa Perpètua i que han provocat que l'Ajuntament faci l'aposta del Efímera com a programació cultural professional.

Solà va explicar que les obres de climatització del Teatre del Centre s'han pogut dur a terme gràcies a la subvenció aconseguida per l'entitat i pel conveni signat amb l'Ajuntament que ve a ser un avançament del lloguer de la sala per poder programar activitats de l'Efímera o d'altres accions municipals.


Foto: Un moment del lliurament del Premi Espectador / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial
14 Jun 2024 09:33 - RedaccióLa Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial

La Coral Renaixença convida la ciutadania a assistir al seu tradicional Concert de Primavera que s’ha [ ... ]

'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola
14 Jun 2024 09:24 - Redacció'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola

El perpetuenc Antonio Riverola presenta l’exposició Aprenent de l’experimentació entre el 14 de [ ... ]

El MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC
10 Jun 2024 15:21 - RedaccióEl MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC

El director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, [ ... ]