hola

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) organitza amb la Lux Fundació un concert solidari que tindrà lloc a l’Església de Santa Perpètua el divendres 17 de març a les 20 hores. El concert serà solidari amb Càrites de Santa Perpètua i amb la restauració del conjunt històric i patrimonial de l’església de Santiga.

Amb el títol Rumb: Bach! el Consort de Violes de Lux Fundació juntament amb la soprano Marta Mathéu oferiran un repertori de música del barroc alemany amb peces de Franz Tunder, Dietrich Buxtehude, Johann Christoph Bach i Johann Sebastian Bach. Lux Fundació és una entitat sense ànim de lucre que neix de la mà d’un grup d’apassionats per la música amb la intenció d’apropar i compartir amb el gran públic la música antiga amb criteris històrics. Per a aconseguir els seus objectius la fundació compta amb el seu propi grup estable d’instruments antics.

El concert de Santa Perpètua serà el número 93 de la fundació que aspira a arribar al centenar durant aquest any i que ha fet una campanya especial per aquest motiu. Els músics Santi Mirón, Clara Hernández, Peter Krivda i Martí Sanmartí tocaran quatre tipus de viola diferents i Dani Espasa, l’orgue. El director artístic de Lux Fundació, Santi Mirón, convida al públic a conèixer els compositors alemanys anteriors a Johann Sebastian Bach, de la mà d’aquesta formació i de la soprano Marta Mathéu ja que “és una gran oportunitat de gaudir de música de qualitat amb accés lliure a la ciutadania”. Aquest és un dels objectius de la fundació que a més “converteix un acte cultural per a la societat en un acte solidari envers la pròpia societat”

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]