hola

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) organitza amb la Lux Fundació un concert solidari que tindrà lloc a l’Església de Santa Perpètua el divendres 17 de març a les 20 hores. El concert serà solidari amb Càrites de Santa Perpètua i amb la restauració del conjunt històric i patrimonial de l’església de Santiga.

Amb el títol Rumb: Bach! el Consort de Violes de Lux Fundació juntament amb la soprano Marta Mathéu oferiran un repertori de música del barroc alemany amb peces de Franz Tunder, Dietrich Buxtehude, Johann Christoph Bach i Johann Sebastian Bach. Lux Fundació és una entitat sense ànim de lucre que neix de la mà d’un grup d’apassionats per la música amb la intenció d’apropar i compartir amb el gran públic la música antiga amb criteris històrics. Per a aconseguir els seus objectius la fundació compta amb el seu propi grup estable d’instruments antics.

El concert de Santa Perpètua serà el número 93 de la fundació que aspira a arribar al centenar durant aquest any i que ha fet una campanya especial per aquest motiu. Els músics Santi Mirón, Clara Hernández, Peter Krivda i Martí Sanmartí tocaran quatre tipus de viola diferents i Dani Espasa, l’orgue. El director artístic de Lux Fundació, Santi Mirón, convida al públic a conèixer els compositors alemanys anteriors a Johann Sebastian Bach, de la mà d’aquesta formació i de la soprano Marta Mathéu ja que “és una gran oportunitat de gaudir de música de qualitat amb accés lliure a la ciutadania”. Aquest és un dels objectius de la fundació que a més “converteix un acte cultural per a la societat en un acte solidari envers la pròpia societat”

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Anem de Canto, amb el musical 'Super Trouper', guanya el Premi Espectador de la 32 Mostra de Teatre
27 Mar 2023 13:40 - RedaccióAnem de Canto, amb el musical 'Super Trouper', guanya el Premi Espectador de la 32 Mostra de Teatre

La 32 Mostra de teatre de Santa Perpètua va cloure ahir amb l'estrena de l'obra Karen per part del [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de teatre amb l'estrena de l'obra 'Karen'
24 Mar 2023 09:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de teatre amb l'estrena de l'obra 'Karen'

El grup de teatre Tàndem estrenarà aquest diumenge 26 de març a les 18 hores l’obra Karen en la [ ... ]

Amics de Santiga programa aquest diumenge el III Concert de Primavera
24 Mar 2023 09:37 - RedaccióAmics de Santiga programa aquest diumenge el III Concert de Primavera

L’Associació d’Amics de Santiga donarà la benvinguda a la nova estació meteorològica amb el [ ... ]