hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí romandrà tancada aquest dimarts 21 de febrer. El motiu són les necessitats tècniques per instal·lar els equips informàtics a la recepció de l'equipament municipals. Aquest és un pas imprescindible abans de la reobertura de la Biblioteca que, si no sorgeix cap problema en la instal·lació, es produirà el dimecres 22 de febrer. Des de l'equipament s'ha informat que els clubs de lectura d'avui si que es portaran a terme.

El fet de no disposar dels aparells informàtics obliga a tancar aquest equipament durant el dimarts en l'emplaçament de l'Espai 3 de La Granja que ha estat la seu de la Biblioteca des del 30 de maig de 2022. Les obres que s'han dut a terme en els darrers mesos han fet l'edifici més accessible ja que s'ha instal·lat una porta diferent. També s'ha ampliat el vestíbul que ara és un espai més gran on s’encabiran millor les exposicions i té accés directe a les escales de la primera planta.

La sala infantil també s'ha modificat i inclou una sala diferenciada amb prestatgeria de llibres per als més menuts. L'espai de la primera planta intenta donar resposta a la gran quantitat d'usuaris d'infantil que té la Biblioteca Municipal.

Les obres de reforma fa setmanes que estan acabades, però el mobiliari no ha estat disponible en la seva totalitat fins ara que es quan es poden dur a terme els treballs d'instal·lació dels equips informàtics per poder obrir la Biblioteca en el seu edifici i espais habituals. Avui els serveis de Biblioteca estan tancats, només es pot fer servir la bústia de retorn. Demà dimecres la Biblioteca Josep Jardí preveu reobrir les seves portes, que en aquest cas, seran portes noves.


Foto: Biblioteca Josep Jardí / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Centro Cultural Andaluz commemora el Dia d'Andalusia
26 febrer 2024 12:02 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz va omplir aquest diumenge 25 de febrer el Centre Cívic La Florida per celebrar [ ... ]

Tea345, de Montcada, representa l'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit'
23 febrer 2024 09:28 - RedaccióTea345, de Montcada, representa l'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit'

El grup Tea345, de Montcada i Reixac, representa aquest diumenge 25 de febrer l’obra El curiós incident [ ... ]

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]