hola

La Casa Andalucía de Santa Perpètua va aconseguir recaptar un total de 1.521,38 euros per a l'ONGD local Asperpol a través del seu Festival Solidari. L'activitat es va desenvolupar diumenge 18 de desembre al matí a la plaça de la Vila.

Aquell mateix dia ja es va fer l'entrega de la recaptació a Asperpol, segons ha explicat la Casa Andalucía, que podrà invertir en els seus projectes de cooperació internacional a Gàmbia. Els diners es van aconseguir mitjançant la venda de tiquets per a una rifa d'una panera de productes d'alimentació i amb una bona quantitat de vals de diferents establiments perpetuencs que regalaven també menús, esmorzars i sopars. El sorteig es va fer en directe a la plaça de la Vila, la papereta guanyadora va ser la 130 i la persona afortunada va recollir el premi allà mateix.

El Festival solidari va començar amb una xocolatada per a 300 persones i uns tallers de manualitats dinamitzats per membres d'Asperpol. A partir de les 12 h el protagonisme va recaure en l'escenari per on van passar tots els quadres de ball de la Casa Andalucía i, per primer cop, va actuar l'Escuela de Sevillanas. En total van ser 92 els artistes que van prendre part en aquest Festival solidari.

El president de la Casa Andalucía, Manuel Belmonte, ha descrit que la millor manera d'acomiadar l'any és amb un acte solidari i que encara s'estan recuperant dels moments emotius viscuts.Belmonte ha recordat que a la panera es podia optar amb una aportació de tres euros. Finalment, van recollir-se 1.521,38 euros.


Foto: La plaça de la Vila es va omplir durant el festival solidari / Casa de Andalucía

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia
23 febrer 2024 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz commemorarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalucia que se celebra [ ... ]

Un miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'
19 febrer 2024 14:56 - RedaccióUn miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'

Un miler de persones, majoritàriament infants, han gaudit de l'espectacle de l'Escola Municipal de [ ... ]