hola

L’Agrupació Sardanista Santa Perpètua ha programat per aquest dissabte 17 de setembre el 68è Aplec de Santiga. Serà un aplec diferent pel dia, per l’hora i per l’emplaçament. L’Aplec de Santiga començarà a les 18 h i comptarà amb la música de les cobles Sabadell i Sant Jordi, que només faran una peça conjunta. L’Agrupació homenatjarà el compositor Jesús Ventura, que ha mort aquest estiu, autor de la sardana Sis-santa dedicada a l’Aplec perpetuenc.

La presidenta de l'entitat, Mercè Alsina, ha explicat que, tradicionalment, l’Aplec de Santiga tenia lloc el segon diumenge de setembre però que en coincidir amb la Diada Nacional, l’Agrupació ha apostat per traslladar-la. A més, degut a les obres de rehabilitació de la rectoria de l’església de Santiga que s’estan realitzant actualment, la ballada de sardanes no es podrà dur a terme a la plaça de Santiga i l’Agrupació Sardanista ha hagut de buscar un espai que permeti instal·lar l’escenari per a les cobles i que sigui un terreny on el públic pugui ballar. Alsina ha avançat que es farà en una zona d’aparcament propera a la plaça de Santiga.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista ha matisat que la coincidència amb altres aplecs al Vallès ha impossibilitat fer el de Santiga en diumenge i ha agraït l'Ajuntament les infraestructures d'il·luminació que s'estan col·locant provisionalment per poder fer l'Aplec.En cas de pluja, l’Aplec se celebraria a la pista esportiva coberta de l’avinguda de Girona.


Foto: Imatge de l'Aplec de l'edició celebrada l'any 2018 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'EMA ofereix l'activitat Mural interconnectat en el marc de La Creativa
23 Nov 2022 12:44 - RedaccióL'EMA ofereix l'activitat Mural interconnectat en el marc de La Creativa

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha organitzat una nova activitat en el [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics organitza el dia 24 una sortida cultural al barri gòtic de Barcelona
18 Nov 2022 13:33 - NataliaLa Xarxa de Centres Cívics organitza el dia 24 una sortida cultural al barri gòtic de Barcelona

  La Xarxa de Centres Cívics, del SocioculturalSPM, programa el proper 24 de novembre la sortida [ ... ]

Els Concerts de Tardor recapten 1.200 euros per a la rehabilitació de Santiga
09 Nov 2022 16:59 - RedaccióEls Concerts de Tardor recapten 1.200 euros per a la rehabilitació de Santiga

La Unió Filharmònica del Prat va ser l’encarregada de tancar el XXXIè cicle de Concerts de tardor [ ... ]