hola

Aquesta nit torna a l'amfiteatre del parc Central el festival Moguda escènica i ho fa amb uns caps de cartell impressionant: Koko-Jean & The Tonics. Estem parlant d'uns músics professionals que ens oferiran un repertori musical basat en el soul, el rock, el jazz i el blues.

A finals de 2021 van publicar el seu treball Shake and Stirred i avui a les 22h a l'amfiteatre del parc Central podrem escoltar aquests temes i veure un directe que no ens deixarà indiferents. The Tonics està format per Anton Jarl (bateria), Victor Puertas (hammond) i Dani Baraldés (guitarrista), i la front-woman és Koko-Jean Davis.

Koko-Jean Davis convida la ciutadania a assistir al concert d'avui que diu que és excitant i emocionant i que agradarà molt a les persones que els agrada la música d'arrel afroamericana, soul, rock, jazz i que interactua molt amb el públic.Per a Koko-Jean & The Tonics el directe és el més important perquè és quan poden expressar tot allò que els emociona de les seves cançons.

Fa uns deu anys que aquests músics es van conèixer venint d'àmbits diferents i van compaginar tan bé que van crear el seu propi so sempre amb música d'arrel del blues, del soul o del rock. Van estar treballant en projectes diferents cadascú per la seva banda, però va arribar el moment que tots van coincidir que sonen molt bé, que els encanta tocar junts i que era el moment de presentar-se i de fer un pas endavant. Aquesta decisió va arribar uns mesos abans del confinament. Koko-Jean Davis explica que just els va donar temps a presentar el primer single i que els mesos de confinament els van aprofitar per acabar de crear els altres temes que conforme l'EP Shake and Stirred

La Koko-Jean es mostra entusiasmada amb el festival Moguda escènica perquè és un exemple d'Ajuntament que aposta per la cultura pensant en diverses tipologies que puguin agradar a públics diversos.A aquelles persones que es volen dedicar a la música professionalment, la Koko-Jean Davis els recomana tenir una proposta autèntica, passar-s'ho bé, que vagin als directes per aprendre dels professionals, juntar-se amb gent que et pugui empènyer i "fer més carretera i menys estudis".


Foto: Koko-Jean & The Tonics actuaran a l’escenari del Festival aquest 30 de juny  / Koko-Jean & The Tonics

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]