hola

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha dissenyat tota una programació al voltant del concepte Interconnectivitat per a Itinerart 2022.

Aquest espai artistic està obert a la participació de tothom per crear, reflexionar, compartir i gaudir. Itinerart permetrà gaudir d’instal·lacions artístiques de l’alumnat EMA de fotografia, plàstiques, pintura, aerografia, laboratoris, vídeo, projeccions, còmic, videojocs, geocatchin i creació a més d’actuacions i performance de música i dansa.

Les activitats començaran a les 10 hores amb l’obertura de les exposicions i amb la proposta del taller Activa la teva ment que, en col·laboració amb els assistents, crearan una xarxa de noves-missatges homenatge a totes les amistats sorgides al llarg de tots els anys de vida de l’EMA.

El visitant trobarà senyalitzat els diferents espais de la Granja on es realitzaran les activitats. Entre les activitats destaquen l’actuació La Banda Street Grove amb els seus Ritmes al carrer a les 11.30 hores a la plaça de l’Era mentre que Jordi Boldú i Montse Serra presentaran a les 12.30 hores el llibre La vinya de Joseph Beuys per reflexionar sobre els límits il·limitats de l’art i les relacions entre llenguatges i persones, xarxa d’aprenentatge vital, coneixement i amor.

Un taller de claqué amb Clara Martínez o un altre de flamenc fusió a càrrec d’Aina Núñez, al capdavant, d’entre d’altres projectes, de la coreografia del Mal querer de l’artista Rosalía, també formen part del programa d’Itinerart. A les 13.15 h hi ha un vermut electrònic amb Núria Garcia Bonilla, violinista i productora de música electrònica. A més, una food truck oferirà menjar i beguda als assistents a Itinerart. El professor del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i director de l’Institut de Recerca d’intel·ligència artificial (IIIA), Ramón López de Mántaras oferirà a les 16 h la xerrada Cap a la Creativitat Computacional: Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a l’Art a l’Espai 1. Les bandes, orquestres, grups de laboratoris i les danses, també hi sumaran a Itinerart.


Foto: Espectacle de dansa durant Itinerart 2020 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Avui comença una nova edició de l'Escola de Sardanes
28 Jun 2022 11:30 - RedaccióAvui comença una nova edició de l'Escola de Sardanes

L’Agrupació Sardanista Santa Perpètua ha programat un estiu més l’Escola de Sardanes. Adreçada [ ... ]

Nou horari del servei de préstec i retorn de la Biblioteca Municipal
28 Jun 2022 08:55 - RedaccióNou horari del servei de préstec i retorn de la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha ampliat una hora més el servei de préstec i retorn.

D’aquesta [ ... ]

Santa Perpètua recupera l'arribada de la Flama del Canigó per Sant Joan
27 Jun 2022 13:05 - RedaccióSanta Perpètua recupera l'arribada de la Flama del Canigó per Sant Joan

Santa Perpètua va tornar a viure l’arribada de la Flama del Canigó al recinte firal i de la ma del [ ... ]