hola

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha dissenyat tota una programació al voltant del concepte Interconnectivitat per a Itinerart 2022.

Aquest espai artistic està obert a la participació de tothom per crear, reflexionar, compartir i gaudir. Itinerart permetrà gaudir d’instal·lacions artístiques de l’alumnat EMA de fotografia, plàstiques, pintura, aerografia, laboratoris, vídeo, projeccions, còmic, videojocs, geocatchin i creació a més d’actuacions i performance de música i dansa.

Les activitats començaran a les 10 hores amb l’obertura de les exposicions i amb la proposta del taller Activa la teva ment que, en col·laboració amb els assistents, crearan una xarxa de noves-missatges homenatge a totes les amistats sorgides al llarg de tots els anys de vida de l’EMA.

El visitant trobarà senyalitzat els diferents espais de la Granja on es realitzaran les activitats. Entre les activitats destaquen l’actuació La Banda Street Grove amb els seus Ritmes al carrer a les 11.30 hores a la plaça de l’Era mentre que Jordi Boldú i Montse Serra presentaran a les 12.30 hores el llibre La vinya de Joseph Beuys per reflexionar sobre els límits il·limitats de l’art i les relacions entre llenguatges i persones, xarxa d’aprenentatge vital, coneixement i amor.

Un taller de claqué amb Clara Martínez o un altre de flamenc fusió a càrrec d’Aina Núñez, al capdavant, d’entre d’altres projectes, de la coreografia del Mal querer de l’artista Rosalía, també formen part del programa d’Itinerart. A les 13.15 h hi ha un vermut electrònic amb Núria Garcia Bonilla, violinista i productora de música electrònica. A més, una food truck oferirà menjar i beguda als assistents a Itinerart. El professor del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i director de l’Institut de Recerca d’intel·ligència artificial (IIIA), Ramón López de Mántaras oferirà a les 16 h la xerrada Cap a la Creativitat Computacional: Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a l’Art a l’Espai 1. Les bandes, orquestres, grups de laboratoris i les danses, també hi sumaran a Itinerart.


Foto: Espectacle de dansa durant Itinerart 2020 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]